Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z uzeného tvarohu s vejci

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 802 kJ /
2 104 kcal
Bílkoviny50,92 g
Tuky203,08 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 999 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,77 g
Sacharidy17,19 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vajcia uvaríme na tvrdo, olúpeme , vychladíme, nastrúhame na slzičkovom strúhadle. Krok 2: Zmiešame s údeným tvarohom a na drobno pokrájanou cibuľou, spolu s majonézou spojíme. Krok 3: Na koniec vmiešame pokrájanú pažítku a dosolíme.

Zveřejněno 19. 10. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NGzm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NGzm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

jarka skrobakova::-K

Super pomazánka :yes::yes::-p

Ja som bola voči údenému tvarohu tiež nedôverčivá (kto vie, aká je to chémia), ale chutí báječne.

Na ten uzený tvaroh se chystám už ostudně dlouho, budu muset napravit :-8

magdalenka:Magdalenko, uzený tvaroh jsem ještě nikdy neochutnala a teď u nás Lídl cosi přistavuje, tak až bude hotovo vyzkouším a 12.bodíka dávám už teď:yes:

mám ráda uzený tvaroh;-) hezká pomazánečka:-p:-):yes:

Ďakujem vám.:-K
O údenom tvarohu som dlho nevedela, až tu niekto dal recept na pomazánku (asi Maris) a potom som ho začala v Lidli hľadať. Veľmi mi zachutil, nedávno som ním plnila a piekla papriky. Tiež dobrota.;-)
Hosta, afrikány asi chytili druhý dych, kvitnú ako besné.:-D

Uzený tvaroh je mňamka:-p,už tu byl recept a já si tvaroh koupila a než jsem stihla udělat pomazánku,tak jsem ho sama zbaštila:-Dpovedlo se až na podruhé a od té doby ho kupuji,tuto pomazánku určitě udělám a vím že bude okamžitě snědená.

Moc dobrý, taky jsem z něj takovou pomazánku zkoušela:yes: - a jak jí to sluší s těmi afrikány:-))

Ta by mi chutnala, taky kupuju uzený tvaroh, chutná mi i samotný:-p:yes:

Pěkná pomazánka :yes:

Míša: každý si dám majonézy podľa seba, ja som si hmotnosť tipla - odoberala som z väčšieho pohára. Okrem tvarohu sú tam 3 vajcia, konzistencia na pomazánku sa mi zdá OK.
Určite aj s cesnakom bude skvelá.

:-p Zajímavé , určitě vyzkouším :-)):yes:

Taky dělám,ale 200g majonezy je hrozně moc to zabije chut toho tvarohu a dávám tři lžíce a česnek :)

Tématické fráze:
pomazánka z uzeného tvarohu, uzeny tvaroh, uzený tvaroh recepty, uzený tvaroh lidl, uzený tvaroh recept, recepty z uzeného tvarohu, recept z uzeného tvarohu, uzený tvaroh pomazánka, uzený tvaroh pilos, tvarohova pomazanka s vejci, lidl uzený tvaroh, uzeneho tvarohu jidla, jidlo z uzeneho tvarohu, recept na uzený tvaroh, tvaroh pomazánka, zauzený tvaroh, tvarohová pomazánka s vejci a majonézou, tvaroh s vejcem, pomazánka z tvarohu, tvaroh vejce pomazánka

Suroviny:
tvaroh uzený, vejce, majonéza, cibule, pažitka, sůl

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu