Suroviny
Porce: 1 pstruh
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,15 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
Krok 2: Lžíci brynzy umícháme se lžící čerstvého kopru a směsí naplníme bříško pstruha. Takto upraveného vložíme na plech, posypeme rybím kořením, posypeme celým kmínem a poklademe plátky másla.
Krok 3: Vložíme do rozpálené troby na 200 stupňů a grilujeme asi 10-15 minut
Zveřejněno 29. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s brynzou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1MgG
Moje poznámka
Pstruh s brynzou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1MgG
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 6 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 12 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 13 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 22 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 3 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 7 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 7 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 8 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 10 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 11 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 12 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 12 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 13 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 13 hodinami
Tématické fráze:
pstruh kopr,
pstruh s bryndzou,
zajimave recepty z pstruha,
recept pstruh kopr,
pstruh recept kopr,
malovany pstruha,
recepty 29.10.2013
Suroviny:
pstruh,
brynza,
kopr čerstvý,
sůl,
koření na ryby,
kmín celý,
máslo,
citron
Komentáře (30)
asi dobrota, co
Vypadá to dobře a pro pstroužka mám slabost. Snad bych dala i tu bryndzu, bo věř chči ne, já ju ještě v orální ďurce neměla.
Haluše děláme jen se zelo.
Pošli prosím šousto, jen lžičinku, smočím v tom svou prostořekou hubu a okoštuji