Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Mramorovaná pánská "buchta"

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 3. 2011 10:19

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

eva hubova

10. 8. 2011 21:53

Byla to velká dobrota:-p:-ppřidala jsem foto a:yes:+9

Fantom

6. 3. 2011 22:53

Popo to buď rád, protože přátele jsou k nezaplacení:yes:;-)

Popo

6. 3. 2011 22:29

Já mam přátele naštěstí v reálu a ne na internetu :-)

zizala

4. 3. 2011 16:26

Děkuju všem za ohlasy :-K:-))

Fantom

4. 3. 2011 16:16

Jaruško děkuji,:-8:-8:-8 dnes jsem se ještě takhle nezasmál, jste všechny pěkný potvory ale myšleno v dobrým, Popo nezáviď, když máš přátele tak je tohle běžný víš? jen sobec dokáže myslet jen sám na sebe a s opičením to nemá nic společného, to že si tady radíme a bereme to s humorem je na tom právě to hezký;-). ještě jednou děkuji je to milé když si na vás někdo vzpomene.

Anna Kocikova

4. 3. 2011 12:47

Jaruš-žížo,taky jsem specielně pro Terezku vařila 10/2010-vepř.roládku s mrkví:-*:-Da nebylo to z nějakého nadržování,jak tady někteří myslí.Můj názor na různé podobné"věnovačky"tomu a onomu...vždyť je to hezké a přátelské a určitě to potěší i ostatní čtenáře receptů při čtení komentářů;-):-))
Jinak tady k tomuto rcp-:-*takovou dobrotu bych si hned z fleku dala taky:-p:-p+7:yes::yes:

JanaDorazinova

4. 3. 2011 12:32

Jarko, z toho si nic nedělej;-). Za chvíli někdo napíše, že se zde stalo módou chválit hlavně fotky, víc, než jídlo;-) Čekám, kdo první si příjde rýpnout;-). Je náhodou hezké, že umíme někomu recept "doporučit" a dotyčný bude mít jistě radost. A nejen on!;-):yes::yes:

Věrka.

4. 3. 2011 11:38

Já to mám taky ráda, sice už do města dneska nejdu, ale určitě se recept hodí. Fantom může být rád, že na něho někdo myslí s dobrou krmí.

Simona Skolakova

4. 3. 2011 10:58

Tak to bych si s chutí dala.;-)U nás mají býti vepřové hody,tak já tam asi jak vidím zajdu pro jitrnice a jelítka a udělám si taky baštu.:-pJá to ráda;-)+1:yes:

hanahcotton

4. 3. 2011 10:36

:-D:-D:-D tak tento recept určitě přijde vhod každému masožravci a chlapům zvláště;-):yes::yes::yes:+1

spagetka

4. 3. 2011 10:34

Jaru, ještě že jsi napsala "nejen" :-D:-D, každopádně - posílám muže k našemu řezníkovi ;-):-p:yes:

zizala

4. 3. 2011 10:33

Popo: recept (nejen) pro Terezku jsem přidala už v lednu 2009. Takže se neopičím ;-)
A věnovat recept někomu milému - to dělají i autoři kuchařských knih, tak co:-)

zdena 3

4. 3. 2011 10:28

Mám na to velkou chuť. A bod.:-p:-p:-D

Popo

4. 3. 2011 10:27

To je nějaká nová móda tady přednechávat si recepty? Udělá jeden a další nesmí zůstat pozadu :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta do jelit buchta do jitrnic masová buchta buchta z piva buchta na jitrnice jak se dělají jitrnice řezy z corn fleků buchta na vepr. hody masové buchty mramorovaná buchta z cukety babiciny buchty buchta s piva kynutá buchta do prejtu mramorovana tvarohova buchta mramorovaná buchta na plech mramorovaná cuketová buchta buchta do prejtu recept recept na mramorovanou buchtu buchta z piva recepty buchta flek

Suroviny: jelito, jitrnice, zelí kysané, česnek, houska, sádlo

TopRecepty.cz

Mramorovaná pánská "buchta"

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RMML