

Mramorovaná pánská "buchta"
Postup přípravy receptu
Vymačkáme zvlášť jitrnice a jelita, rozmačkáme vidličkou, pokud jsou hodně masové, zahustíme trochu strouhankou.
Pekáček vymažeme sádlem, kysané zelí trochu vymačkáme a překrájíme, oloupeme větší množství česnekových stroužků.
A klademe do pekáče střídavě oba prejty a zelí.
Nakonec trochu projedeme špejlí, aby se vše mramorově promíchalo. Podle chuti zastrkáme do pokrmu česnekové stroužky - evokují mandličky a upečeme. K tomu chleba, pivo a případně kamarádi.
Poznámka od kuchařky
Recept jsem měla na jiných stránkách několik let, smazala jsem ho před časem a dávám sem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Mramorovaná pánská "buchta"
-
Byla to velká dobrota
přidala jsem foto a
+9
-
Popo to buď rád, protože přátele jsou k nezaplacení
-
Já mam přátele naštěstí v reálu a ne na internetu
-
Děkuju všem za ohlasy
-
Jaruško děkuji,
dnes jsem se ještě takhle nezasmál, jste všechny pěkný potvory ale myšleno v dobrým, Popo nezáviď, když máš přátele tak je tohle běžný víš? jen sobec dokáže myslet jen sám na sebe a s opičením to nemá nic společného, to že si tady radíme a bereme to s humorem je na tom právě to hezký
. ještě jednou děkuji je to milé když si na vás někdo vzpomene.
-
Jaruš-žížo,taky jsem specielně pro Terezku vařila 10/2010-vepř.roládku s mrkví
a nebylo to z nějakého nadržování,jak tady někteří myslí.Můj názor na různé podobné"věnovačky"tomu a onomu...vždyť je to hezké a přátelské a určitě to potěší i ostatní čtenáře receptů při čtení komentářů
Jinak tady k tomuto rcp-takovou dobrotu bych si hned z fleku dala taky
+7
-
Jarko, z toho si nic nedělej
. Za chvíli někdo napíše, že se zde stalo módou chválit hlavně fotky, víc, než jídlo
Čekám, kdo první si příjde rýpnout
. Je náhodou hezké, že umíme někomu recept "doporučit" a dotyčný bude mít jistě radost. A nejen on!
-
Já to mám taky ráda, sice už do města dneska nejdu, ale určitě se recept hodí. Fantom může být rád, že na něho někdo myslí s dobrou krmí.
-
Tak to bych si s chutí dala.
U nás mají býti vepřové hody,tak já tam asi jak vidím zajdu pro jitrnice a jelítka a udělám si taky baštu.
Já to ráda
+1
-
tak tento recept určitě přijde vhod každému masožravci a chlapům zvláště
+1
-
Jaru, ještě že jsi napsala "nejen"
, každopádně - posílám muže k našemu řezníkovi
-
Popo: recept (nejen) pro Terezku jsem přidala už v lednu 2009. Takže se neopičím
A věnovat recept někomu milému - to dělají i autoři kuchařských knih, tak co -
Mám na to velkou chuť. A bod.
-
To je nějaká nová móda tady přednechávat si recepty? Udělá jeden a další nesmí zůstat pozadu