Suroviny
Porce: 1 pstruh
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,15 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
Krok 2: Lžíci brynzy umícháme se lžící čerstvého kopru a směsí naplníme bříško pstruha. Takto upraveného vložíme na plech, posypeme rybím kořením, posypeme celým kmínem a poklademe plátky másla.
Krok 3: Vložíme do rozpálené troby na 200 stupňů a grilujeme asi 10-15 minut
Zveřejněno 29. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s brynzou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1MgG
Moje poznámka
Pstruh s brynzou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1MgG
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 13 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 23 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno 2. 9. 2025 05:00:02
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 58 minutami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 11 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 11 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 11 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 11 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 11 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 12 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 12 hodinami
Tématické fráze:
pstruh kopr,
pstruh s bryndzou,
zajimave recepty z pstruha,
recept pstruh kopr,
pstruh recept kopr,
malovany pstruha,
recepty 29.10.2013
Suroviny:
pstruh,
brynza,
kopr čerstvý,
sůl,
koření na ryby,
kmín celý,
máslo,
citron
Komentáře (30)
asi dobrota, co