Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s brynzou a koprem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

29. 10. 2013 12:37

Suroviny

Porce: 1 pstruh

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie31 kJ / 7 kcal
Bílkoviny0,60 g
Tuky0,15 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 11. 2013 13:09

rebeka: bylo to skvělé, rebi, fakt;-)

rebeka rebeka

1. 11. 2013 13:06

:-O:-O kam ty na ty nápady chodíš:-?:-? dovedu si představit brynzu + kopr... ale ještě tím nacpat pstroužkovi břicho, to čumím:-O:-O
asi dobrota, co:-p:-?:yes::yes:

planeta

31. 10. 2013 10:04

ZAJÍMAVÝ RECEPT:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 10. 2013 15:41

Irule: Já taky;-)

Irule Irule

30. 10. 2013 11:10

:-p:-p:-p pro ryby mám slabost :yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 10. 2013 09:28

tejaja: děkuji a zkus, pak dej vědět :-)

tejaja tejaja

30. 10. 2013 08:08

Jana Remkova::-D Pekný experiment :yes: Ja tam tej bryndze dám viac, napchám tomu pstruhovi brucho poriadne :-D;-)

senky senky

30. 10. 2013 07:27

Mňáám:yes::yes: mám dva pstruhy v mrazáku(což je žalostně málo:-D:-D, musím pověřit nákupčího, aby přivezl). A vůbec to není překombinované, ale krásně vyvážené:yes::yes::-K

maris maris

29. 10. 2013 21:57

Kopr dávám do bryndzové pomazánky, tak ještě musím přidat toho pstruha;-):-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 10. 2013 21:47

dzungila::-8:-p;-)

dzungila

29. 10. 2013 21:39

Teda Jani, smekám před skvělým nápadem zkombinovat bryndzu a kopr. :yes::yes::yes: To musí být teda něco!:-O:-p;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 10. 2013 20:08

Anna Kocikova: No vidíš. Já taky chtěla pomazánkové máslo, ale jaksi jsem na ně zapoměla ráno v Albertu a měla jsem jen brynzu a fakt nelituji;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 10. 2013 20:04

Jani,pstroužek jako malovaný,hlavně na té poslední fotce:-KJá ho někdy plním pomazánkovým máslem promíchaným s čerstvým koprem,ale s tou brynzou to bude delikatesa:-p:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 10. 2013 19:59

srettka::-D:-D:-D ty nezklameš;-) Děkuji všem ostatním, fakt jsem nevěřila, že by se tenhle pstruh mohl někomu líbit:-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 10. 2013 17:54

Zajímavý recept na pstroužka:-p;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh kopr pstruh s bryndzou zajimave recepty z pstruha recept pstruh kopr pstruh recept kopr malovany pstruha recepty 29.10.2013

Suroviny: pstruh, brynza, kopr čerstvý, sůl, koření na ryby, kmín celý, máslo, citron

TopRecepty.cz

Pstruh s brynzou a koprem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1MgG