Pstruh s brynzou a koprem

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka: Jana…

Doba přípravy: 20 min 1 pstruh Ryby 29 názorů

Suroviny

1 pstruh
1 lžíce brynzy
1 lžíce nasekaného čerstvého kopru
sůl
koření na ryby
celý kmín
máslo
citrón
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.

  2. Lžíci brynzy umícháme se lžící čerstvého kopru a směsí naplníme bříško pstruha. Takto upraveného vložíme na plech, posypeme rybím kořením, posypeme celým kmínem a poklademe plátky másla.

  3. Vložíme do rozpálené troby na 200 stupňů a grilujeme asi 10-15 minut

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pstruh s brynzou a koprem

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pstruh kopr recepty 29.10.2013

Zapomněl/a jsem heslo