Indická kuchyně - jihoindické ředkvičkové kosambari (česky namluvený videorecept)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 571 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,65 g |
Tuky | 12,93 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 2,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indická kuchyně - jihoindické ředkvičkové kosambari (česky namluvený videorecept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vwXn
Moje poznámka
Indická kuchyně - jihoindické ředkvičkové kosambari (česky namluvený videorecept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vwXn
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 10 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 13 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 14 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 2 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 4 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 4 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 5 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 7 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 7 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak použit ředkvičkove listy,
ředkvičky s rýží,
listy redkvicky recept,
ředkvičkové recepty,
redkvičkové listy,
ředkvičkove zeli,
ředkvičkové feferonky,
černé hořčičné semínko recept,
domácí vychytávky, recepty, zdraví.
Suroviny:
ředkvičky,
kokos,
olej,
semínka hořčičná černá,
římský kmín celý,
koření kari,
feferonka zelená,
sůl,
koriandr
Komentáře (15)
akorát se omlouvám za nekvalitu fotek a přitom mám nový telefon, asi si pořídím klasický foťák
Jo a ještě nehodilo by se spíš do sekce Saláty?