Postup přípravy
Zveřejněno 25. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Metyja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKx2
Moje poznámka
Metyja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKx2
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 2 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 3 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 26 minutami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 29 minutami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 39 minutami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 49 minutami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 1 hodinou
Zeleninová polévka s kapáním
Maestra před 1 hodinou
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Jerry2 před 3 hodinami
Makronky
zelenapampeliska před 3 hodinami
Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou
vaclavagregrova před 4 hodinami
Ovocné řezy s drobenkou
Babuna2 před 4 hodinami
Tématické fráze:
netyja,
netyje,
metyj,
kucmoch s jablky recept,
metija,
bramborová metyje,
netyja z brambor,
netyja recept,
bramborová metyja,
bramborová netyja,
jídlo metyja,
staré jídlo z brambor- metija,
hrušková povidla,
krajové názvy jídel,
metija recept,
slané vdolky sypané mákem,
kucmoch s jablky,
recepty.cz bramborová metyje,
netyje recept,
lepiduša
Suroviny:
brambory,
povidla hrušková,
mák mletý,
cukr moučkový,
máslo,
mléko,
mouka hrubá
Komentáře (46)
Zdravim, podarilo se mi najit webove stranky Slovacka, kde maji i recepty a vydali dve kucharky straych, poctivych receptu, coz ja osobne postradam. Neni uz co predavat dalsim generacim, mizi ceska kuchyne, kazdy si vse upravuje, modernizuje, experientuje, ale klasicky, poctivy cesky, puvodni recept nedohledate
Jsem taky stará páka
...především souhlasím s tím "... kazdy si vse upravuje, modernizuje,..."
yanull:Janko,krásně jsem si početla a ledas čemu přiučila,co se názvů a krajových jídel týká
yanull: Pekne poctenicko, vse je krasne vysvetleno..