Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Porce: cca 27 rohlíčků

Nutriční hodnoty

Energie6 896 kJ / 1 648 kcal
Bílkoviny52,11 g
Tuky35,56 g
Vláknina12,18 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 3,31 g
Sůl8,25 g
Sacharidy273,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem našla někde na netu. Rohlíčky doporučuji. Recept je jednoduchý, nic těžkého a rohlíčky jsou krásně měkké a křupavé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

cathleen

11. 5. 2020 11:58

Zuzulaaa: do rohlíků se mléko opravdu nedává, to jen naše babičky pravděpodobně chtěly připravit těsto jemnější, proto v rodinných receptech na rohlíky mléko často bývá. Ale nepatří tam.

Dajda

11. 5. 2020 06:17

Je to úplně jedno: mléko nebo voda, klidně i pivo, já si teď vyzkoušela všechno a všechny rohlíky jsou výborné. Záleží také na tom a možná hlavně na tom, jakou dáte mouku a jak moc necháze těsto kynout. A rozhodně, čím je potřete a jak je upečete. ;-)

Capri: To jste stačila za 3 hodiny po zveřejnění receptu rohlíčky upéct, abyste zjistila, jaké jsou? Tak to jte tedy kabrňák! :-O

MiskaM: Extra ryché jsou tyhle https://www.toprecepty.cz/recept/46524-rychle-rohl.... Doba kynutí je pouze 15-20 minut + kvásek a stačí to!

Zuzulaaa

10. 5. 2020 22:46

Capri: To je pitomost, pořádný rohlík v sobě má mít mléko:-8

Capri

10. 5. 2020 22:13

Rohlíky jsou jako buchta.
Pokud chceme rohlík, tak se dělá z vody.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, máslo, sůl, droždí čerstvé, mléko, cukr, mléko

TopRecepty.cz

Extra rychlé a křupavé rohlíčky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E3Z0