Suroviny
Porce: 2 - 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 517 kJ / 1 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,44 g |
Tuky | 23,08 g |
Vláknina | 9,16 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 291,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žemlovka s kokosovým tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zy65
Moje poznámka
Žemlovka s kokosovým tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zy65
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 11 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 11 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 11 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 17 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Lahvacek před 2 minutami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 2 hodinami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 7 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 8 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 9 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 10 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 10 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 11 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 11 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 11 hodinami
Tématické fráze:
slavnostni zemlovka,
semlbába,
top recepty semlbába,
semlbába recept videorecept,
zemlbába s tvarohem,
žemlovka s jablky a tvarohem,
semlbaba z vanocky,
recepty žemlovka,
semlbába bez tvarohu,
žemlovka s tvarohem a ananasem,
jablková žemlovka s tvarohem,
jablecna semlbaba,
semlbába ananas
Suroviny:
rohlík,
cukr krupice,
kokos,
kompot,
rozinky,
vejce,
mléko,
škrob kukuřičný,
máslo,
cukr krystal,
tvaroh ve vaničce
Komentáře (3)