Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 885 kJ / 1 885 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,46 g |
Tuky | 131,97 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,49 g |
Sacharidy | 119,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňské knedlíky od Vlasty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5g5
Moje poznámka
Vídeňské knedlíky od Vlasty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5g5
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 1 hodinou
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 1 hodinou
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 2 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 11 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 20 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Tajemnost před 22 minutami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 24 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 25 minutami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 32 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 1 hodinou
Dýňová polévka
BublinaF před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Gothaj před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 1 hodinou
Pečená dýně
Agliooglio před 2 hodinami
Tématické fráze:
vídeňský knedlík,
časopis vlasta recepty,
knedliky od bahuly,
videnské knedlíky,
vídeňský knedlík top recepty,
časopis vlasta speciál,
vídeňský knedlík od bahuly,
vídeňské knedlíky od bahuly,
knedlíky od bahulky,
recept na vídeňské knedlíky,
vídenske knedlíky recepty fotografie,
vídeňské knedlíky s vlastou,
vídenský knedlíky recept,
recept na květovou špičku,
vídeňské knedlíky kulaté,
recept na knedliky kulate,
kulatý vídeňský knedlík,
vídenský knedlík kulatý,
vídenský knedlík kulatý,
recept knedlíky kulaté
Suroviny:
houska,
máslo,
vejce,
žloutek,
mléko,
mouka hrubá,
strouhanka,
petrželka,
sůl
Komentáře (8)