Kuřecí plátky zapečené s Nivou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 410 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,00 g |
Tuky | 50,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 435 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátky zapečené s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXxW
Moje poznámka
Kuřecí plátky zapečené s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXxW
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 17 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 21 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí plátek s nivou,
zapečené kuřecí plátky,
kuřecí plátky s nivou,
zapečený kuřecí plátek s nivou,
zapečené kuře s nivou,
zapečený kuřecí plátek,
zapečená kuřecí prsíčka s nivou,
zapečené kuřecí s nivou,
kuřecí směs s nivou,
kureci s nivou,
kuřecí prsa s nivou,
kuřecí zapečené s nivou,
kuřecí plátky zapečené,
kureci maso s nivou,
kuřecí plátek zapečený s nivou,
zapečené vepřové plátky s nivou,
kuřecí steak zapečený s nivou,
kuřecí prsa zapečená s nivou,
kuřecí platek zapeceny,
zapečené kuřecí maso s nivou
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr niva,
koření na steak,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (4)