Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 644 kJ / 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,76 g |
| Tuky | 50,62 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 653 mg |
| Sodík | 545 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 5,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vajíčko a tresku nasekáme na menší kousky, cibulku nakrájíme na tenká kolečka.
Krok 2: Vše vmícháme do zakysané smetany, majonézy a přidáme celerové nudličky.
Krok 3: Vychladíme aspoň hodinu v lednici a podáváme s dalamánkem a jinými druhy pečiva.
Zveřejněno 2. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zimní salát s červenou rybkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBzr
Moje poznámka
Zimní salát s červenou rybkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBzr
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 1 hodinou
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 13 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 18 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 1 hodinou
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 11 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 13 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 13 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 13 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 13 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 14 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 14 hodinami
Tématické fráze:
zimní salat,
skládaný salát z červené řepy,
salat s kyselým zeli a červenou řepou recept,
bramborovy salat s cervenou repou albert,
recept na vajička ve sladkokyselém nalevu,
zužitkování naložených hub,
celerovy salat s kyselymi rybkami
Suroviny:
treska,
vejce,
cibulka jarní,
smetana kysaná,
majonéza,
pepř
Komentáře (13)
Tak tedy: ano, je to treska a la losos, u nás ji prodávají ve večerce váženou v oleji, plátky jsou velké asi 5 x 15 cm, tloušťka necelý 1 cm. A je opravdu temně oranžová až červená.
Vídám ji pod názvem matjesy, ale pod těmi já si představuji bílou nasolenou rybu s pepřem, novým kořením a bobkovým listem - moje babička ji tu a tam podávála s cibulí a chlebem namazaným máslem, to byla dobrota
http://www.toprecepty.cz/recept/9051-svedska-pomaz...
Já už si ani nepamatuju, jak velké ty kousky byly....
spagetka: Drcená snad není totéž nebo ano? Já myslela, že tohle je prostě kus rybího masa