Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Rajčatové topinky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 7. 2019 15:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie164 kJ / 39 kcal
Bílkoviny1,08 g
Tuky0,24 g
Vláknina1,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z blogu Dobré jedlo. Zaujal mě svou jednoduchostí. A protože je zrovna doba dobrých a chutných rajčat, recept jsem vyzkoušela. Topinky jsou moc dobré a rychlé na přípravu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

1. 6. 2020 21:48

Promiňte ale mám výhradu k videu..omlouvám se, ale já píši pokapeme olejem nebo použiju rozprašovač. Ale takhle politou topinku olejem bych nedala. Nehledě na to, že si z toho na FB dělají srandu.

zizala zizala (moderátorka)

2. 8. 2019 10:26

Znám jako Katalánské tousty. Krásná fotka :yes:

houba houba

31. 7. 2019 11:06

Před lety se u nás ani netušilo že existuje nějaká bruschetta a dělaly se jen topinky. Dávný recept, pomazat je česnekem a rajčetem. Takže klidně "rajčatová topinka". Jsme Češi!

mika59 mika59

30. 7. 2019 19:53

yanull: Jani určitě se svými dobrými rajčaty vyzkoušej..rychlé a dobré..:-)

mika59 mika59

30. 7. 2019 19:52

Ivace64: Ivanko děkuji.. i nám to chutnalo..:-)

Ivace64 Ivace64

30. 7. 2019 17:50

yanull: dala jsem na to včera ještě čedar a dobrota, ale ten hermelín taky musí být dobrota..:-K

Ivace64 Ivace64

30. 7. 2019 17:47

Miládko, hned včera si manžel vyzkoušel sám topinky podle Tebe, jen jsem mu řekla, jak a co, ale pak si na ně dal ještě nahrubo strouhaný čedar a bylo to taky moc dobré, přidávám fotečky:-K:-*

bofinka

29. 7. 2019 20:08

Miquel Miquel

29. 7. 2019 19:48

Toto je typické pro oblast Katalánska, kde se to jmenuje Pa amb tomàquet (chléb s rajčetem) a také pro Mallorcu kde tomu říkají Pa amb oli (chléb s olejem). Podává se šunkou, salámem, sýrem, atd.

mika59 mika59

29. 7. 2019 19:06

casino: No bruschetta je myslím trochu něco jiného.. tam jsou rajčata nakrájená na kousky..Tohle je né podle mně ale podle blogu nazváno....Pan con tomate (chlieb s paradajkou). Kde se rajče roztírá..:-)

casino casino

29. 7. 2019 18:55

" Rajčatové topinky"
No a někteří tomu říkají bruschetta, že ;-)

yanull yanull

29. 7. 2019 16:30

Zajímavý recept, musím ho Miládko vyzkoušet. Zatím nemám ještě vyzrálé rajče, ale snad se brzy dočkám. Také jsem si vzpomněla, jak jsme kdysi mleli rajčata na masovém mlýnku, smíchali se solí , plnili do skleniček a přidávali do polévky. Možná by šly topinky potřít touto méně osolenou směsí a třeba na nich rozpustit hermelín. Místo opékání nasucho v troubě je vkládám do topinkovače ;-):-K.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: topinky recept rajčatový pikant na topinky topinka s s rajčaty topinka recept recept na přípravu z rajčat rajčata na topince rajcata na topinky na topinky s rajčaty rajčatová směs na topinky rajčata na na topinky topinky v troube jak se jmenuje opečená bageta s rajcaty recept na topinky s rajcaty topinky nasucho rajčata na topinku recepty z rajčat rajčata-recepty

Suroviny: chléb, rajče, česnek, olej olivový, sůl, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Rajčatové topinky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4OG6