Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 715 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 278,17 g |
Tuky | 68,17 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 617 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 83,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrota od Toma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKPL
Moje poznámka
Dobrota od Toma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKPL
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 4 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 4 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 7 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 8 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty břicháče toma,
dobroty z brambor recepty,
recepty od toma,
dobroty,
sekaná brichac tom,
dobroty z brambor,
brichac tom zapecene brambory,
recepty od břicháče toma,
dobrota na obědy,
sekaná podle břicháče,
sekaná podle brichace toma,
recepty toma břicháče,
brichac tom sekaná,
sekaná břicháče toma,
recepty podle břicháče toma,
obědy podle břicháče toma,
dobrota z brambor,
recepty podle toma,
tom recepty,
dobjota
Suroviny:
brambory,
maso vepřové,
maso krůtí,
sýr hermelín,
sýr plátkový,
omáčka worcesterová,
koření,
olej
Komentáře (12)
cocoska: jojo těch brambor by tam mohlo být víc
K receptu:
A jaká byla příloha?
Také "podle surovin si umím představit jak jídlo chutná" a když to sem napíšu, tak si to obvykle pěkně "vyžeru"
Kdybyste byla registrovaná, tak vám napíšu, že to patří ke zdejšímu folkloru
Ale protože registrovaná nejste, tak vám to nenapíšu, protože nikdo by nevěřil, že to nepíšu sám sobě...
Bibinka: děkuji, nojo je to šikula :D
novelis: tak sto lidí, sto chutí, že....
Maria: když to vezmu podle sebe, tak když vidím nějaký nový recept, tak podle surovin si umím představit jak jídlo chutná tak podle toho dám bod nebo napíšu komentář a myslím, že takhle to tady má většina...