Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 153 kJ / 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,98 g |
Tuky | 49,74 g |
Vláknina | 10,96 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 56,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drožďová polévka s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYnY
Moje poznámka
Drožďová polévka s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYnY
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 5 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
drozdova polevka,
drožďová polívka,
droždová porková polévka,
droždová polévka videorecept,
sarakvajda,
keramické misky na polévku,
droždová polévka s noky,
terina na polévku,
kvasnička polevka,
výborná drožďová polévka,
kvasnicova polevka s porkem,
drozdova polevka s bramborem,
drožďová polévka recept,
keramická miska na polévku,
polévka drožďová,
polivka z drozdi,
kvasnicova polivka,
keramicke misky na polivku,
recepty drozdova polevka,
drozdova polevka bez zeleniny
Suroviny:
droždí čerstvé,
pórek,
brambory,
cibule,
vývar zeleninový,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
smetana na vaření
Komentáře (24)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Droždí osmahneme na cibulce, zalijeme vodou, když začne vřít, přidáme ovesné vločky na zahuštění, nakonec ochutíme utřeným česnekem se solí, může se i okořenit majoránkou.
Polévku nehodnotím, anžto droždí nejím (tak snad jen nevědomky v těstě), ale nepochybuji, že komu chutná, ten ji ocení...