Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 061 kJ / 2 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,18 g |
Tuky | 208,79 g |
Vláknina | 12,05 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 23,44 g |
Postup přípravy
Krok 1: V papiňáku na rozehřátém tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme všechno koření, bůček vcelku a zprudka po všech stranách maso opečeme. Poté otočíme kůží dolů a podlijeme horkou vodou.
Krok 2: Budeme-li dávat masox, tak ho rozdrobíme, pokud ho nechceme použít, nahradíme necelou polovinou kávové lžičky soli.
Krok 3: Hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu na slabém plameni dusíme 30 minut. Po ochlazení a snížení tlaku hrnec otevřeme, maso vyjmeme.
Krok 4: Nakrájíme na porce a šťávu dle potřeby dochutíme. Jako příloha se nejlépe hodí bramborový knedlík a zelí.
Zveřejněno 8. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčková dobrota z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6N4
Moje poznámka
Bůčková dobrota z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6N4
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 10 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 13 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
bůček v papiňáku,
bůčková pomazánka z papiňáku,
bůčková pomazánka v papiňáku,
vepřový bůček v papiňáku recept,
bucek z papinaku,
buckova pomazanka v tlakaci,
vepřový bůček v papináku,
pomazanka z bucku v tlakaci,
vareny bucek v papinaku,
pečený bůček v papiňáku,
papinák recepty,
jak spustit syrove veprove sadlo,
pikantní bůček zastudena,
búčková pomazánka papiňák,
bůčková pomazánka,
buckova v tlakaci,
veprovy bucek v tlakovem hrnci,
jak dlouho bucek v papiňáku,
buckova pastika v tlakaci,
jak dlouho vařit bůček v tlakovém hrnci
Suroviny:
bůček vepřový,
tuk,
cibule,
česnek,
koření nové koření,
bobkový list,
rozmarýn čerstvý,
kmín celý,
masox,
voda,
sůl
Komentáře (16)
Díky všem
Je fakt,že v tomto provedení kůrčička není křupavá
Vašíku,jsi manželova krevní skupina-bůček na všechny možné způsoby
Jani,já když už musím,tak také raději postudenu a pěkně s okurčičkou
šušli,to mě mrzí,že máš takové chutě a nic...
Myško,kdyby se mi mělo maso třást na talíři,no nevím,asi bych to také nedala
Jéé,než jsem tady doťukala to své,tak už mám další 3 komentíky