Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůčková dobrota z papiňáku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

8. 11. 2012 23:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 431 kJ / 2 493 kcal
Bílkoviny106,31 g
Tuky218,04 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 322 mg
Sodík 533 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy24,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tuhle šťavnatou a voňavou dobrůtku jsem podávala s chutnými maličkými knedlíčky bez mouky a vajec

http://www.toprecepty.cz/recept/11760-knedliky-bez...

a s pikantním cibulovým zelíčkem

http://www.toprecepty.cz/recept/30073-pikantni-cib...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

30. 5. 2014 18:45

Jde to i s bramborkaší a okurkovým salátem,jako dnes:-)):-p

Anna Kocikova

9. 11. 2012 21:24

spagetka:Ladi,tak to věřím,že jste si šmákli:-p:yes:Nechci Tě k ničemu nutit,ale nebylo by špatné,kdyby jsi tu svou dobrotu přidala jako nový rcp pro MW;-)Já bych si rozhodně pochutnala na té cibuličce s brambory v té mňam vypečené šťávě:-*
Díky všem:-K

jarka skrobakova

9. 11. 2012 19:08

mňam:yes::yes::-))

wenzelka

9. 11. 2012 15:00

takto bůček asi ne,ale jinak dobrý nápad:-p:-D:-K:yes::yes::yes:

spagetka

9. 11. 2012 11:05

Anna Kocikova: Ani, já to takhle velmi podobně dělala v úterý, ale v mikrovlnce na Crispu a právě ještě dala chvíli pod gril, jo a okolo byla nakrájená cibule na půlky a na plátky brambory. Mňam, takže si i toto umím živě představit......

Anna Kocikova

9. 11. 2012 10:54

Za hezké komentáře i hodnocení děkuji:-K:-K
Je fakt,že v tomto provedení kůrčička není křupavá:-/ale může se pak měkké masko na chvilku šoupnout pod gril.Ten nemám,tak jsem do postupu neuváděla:-)
Vašíku,jsi manželova krevní skupina-bůček na všechny možné způsoby;-):-))
Jani,já když už musím,tak také raději postudenu a pěkně s okurčičkou:-pAle co bych to byla za kuchařku,kdybych alespoň pláteček neochutnala:-*:-DZbytek dorazil manžílek-něco s knedlíkem a se zelím a ostatní si bral dnes na svačinu mezi chlebíky namazané ztuhlou vydušenou šťávou:-)Mimochodem-ta byla nejlepší.Teď jsem dotlačila do hlavy(včera jsem si ukradla do kelímku:-D:-D)
šušli,to mě mrzí,že máš takové chutě a nic...:-/ale zase bude líp,neboj:-K
Myško,kdyby se mi mělo maso třást na talíři,no nevím,asi bych to také nedala:-8ale takovou"tlusťárnu"bych v papiňáku rozhodně nepřipravovala.To raději pomlít do sekané:-)Tento kousek byl opravdu"masový"pěkně prorostlý,jen to chce v tom hrnci vážně neutopit ve vodě,dát těch 180-200ml,kůží dolů a ta je pak taková zlaťoučká,jako na té předposlední fotce po otevření hrnce:-)

Jéé,než jsem tady doťukala to své,tak už mám další 3 komentíky;-)Díky Vám:-K:-K

Dana61

9. 11. 2012 10:52

Bibinko, přestože nemůžu ten česnek, tak s tebou musím souhlasit:-D:yes: Aničko, to opět nemá chybu:yes::-D

Bibinka

9. 11. 2012 10:47

Já teda nevím, ale spustit ráno PC, najet na první recept a ona to taková bůčková dobrota, to musí odnést chuťové buňky, které jsou mučený;-) Tak máš Aničko 9.bod:yes:

mlsoun

9. 11. 2012 10:37

Tahle dietní bůčková dobrota vypadá opravdu dobře.To bude dobrá večeře.K tomu orosené s pěnou.Nevím jak vy,ale já dostal hlad.:-p:-p:yes:

Vaclav Fronek

9. 11. 2012 10:25

Bůček je zkrátka MASÍČKO. A tak jako Pipre ho zbožňuji i studený , trochu prochladlý v chladnici druhý den. Pěkně na prkýnku, hořčici, cibulku /může bejt modrá nebo bílá slaďoučká, taková co koušou rusové jako jabko- nečpí a jen se rozplývá - MŇAM./ Jinak bůček, vařenej nebo pečenej s bramborovým knedlem a zelíčko moravské nebo jihočeské je lahoda. Děda říkal "Vašku dej si s tou křupavou kůžičkou, ta je jako mandličky". +bodík 8

pipre

9. 11. 2012 09:58

Bůček jsem nejedla několik let. Mám ho ráda, ale už spíš zastudena. Kdysi jsem ho jídávala ve všech formách. Mńam, ikdyž nemůžu:-) Ale i tak :yes::yes::yes:

suslajda

9. 11. 2012 09:02

jen mi ukápla slina:-pbůček miluju, ale v této době nesmím:-S, ale bodík posílám:yes::yes:+5

eva hubova

9. 11. 2012 01:51

:-p:yes:

varilamyskakasicku

8. 11. 2012 23:40

Aha, tak to je Aničko, to masíčko, co kouká u toho zelíčka?? U nás se ale bůček musí nechat řádně vypéci, aby se nám nezdál tlustý, my ho umíme jíst jen jako pečené kostky - ala moravský vrabec vypečený a to hodne dobře s kůrčickou, nesmí se nám třást na talíři, třeba jsi ho měla ale libovoučký, ale máš to jinak mńam;-):-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bůček v papiňáku bůčková pomazánka z papiňáku bůčková pomazánka v papiňáku vepřový bůček v papiňáku recept bucek z papinaku buckova pomazanka v tlakaci vepřový bůček v papináku pomazanka z bucku v tlakaci vareny bucek v papinaku pečený bůček v papiňáku papinák recepty jak spustit syrove veprove sadlo pikantní bůček zastudena búčková pomazánka papiňák bůčková pomazánka buckova v tlakaci veprovy bucek v tlakovem hrnci jak dlouho bucek v papiňáku buckova pastika v tlakaci jak dlouho vařit bůček v tlakovém hrnci

Suroviny: bůček vepřový, tuk, cibule, česnek, koření nové koření, bobkový list, rozmarýn čerstvý, kmín celý, masox, voda, sůl

TopRecepty.cz

Bůčková dobrota z papiňáku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j6N4