Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 388 kJ / 93 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 3,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 688 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky vepřového masa rozkrojíme tak, abychom vytvořili kapsu, kterou budeme nadívat. Takto upravené maso naklepeme, opepříme a prosolíme.
Krok 2: Kapsu naplníme plátkem sýra, šunky a hrudkou vlašského nebo pařížského salátu. Uzavřeme špejlí nebo párátkem.
Krok 3: Obalíme v hladké mouce a nakonec ve vejcích, do kterých jsme přidali hořčici, sůl, pepř a citronovou šťávu. Poté obalíme ve strouhance a zvolna smažíme na oleji.
Krok 4: Oloupané brambory jsem dal vařit do osolené vody. V polovině vaření jsem přidal nakrájenou batatu. Přílohu jsem scedil a podával.
Zveřejněno 30. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medvědí tlapy s bramborem a batátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzWQ
Moje poznámka
Medvědí tlapy s bramborem a batátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzWQ
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 14 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 25 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
smazena medvedi tlapa,
medvědí kapsa,
medvědí tlapy z masa,
vepřové koleno jako medvědí tlapa,
medvědí tlapka s bramborem,
smažená medvědí tlapa (plněná vepřová kapsa recept,
medvědí plapa bez syra,
vepřové medvědí tlapy,
medvědí kapsa recept,
medvědí tlapa recept,
jidlo medvedi tlapka,
tlapa - jídlo,
zapečená zelenina s batatou,
smažená medvědí tlapka,
medvědí tlapa s křenem,
medvědí tlapa,
tlapy,
smažená medvědí tlap,
smažená medvědí kapsa,
pomazanka medvedi tlapa
Suroviny:
sýr,
šunka,
salát vlašský,
hořčice plnotučná,
pepř,
sůl,
šťáva citronová,
strouhanka,
mouka hladká
Komentáře (6)
Ivo,příště vyzkoušej z uvařené zeleniny vyšlehat kaši s trochou smetany,nebo plátkem másla