Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 845 kJ / 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,55 g |
Tuky | 13,45 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kotlety zapečené s hořčicí a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnMR
Moje poznámka
Vepřové kotlety zapečené s hořčicí a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnMR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Třešňová granita
Přidáno před 4 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 9 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 23 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno 29. 6. 2025 16:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 1 hodinou
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 4 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 6 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 6 hodinami
Kakaový krém do řezů
Annanas před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapecene kotlety se syrem,
zapečené kotlety s hořčicí,
zapečena kotleta se sýrem,
zapečené kotlety,
vepřové kotlety s horčicí,
vepřová kotleta s hořčicí,
zapecene veprove kotlety,
zapecena veprova kotleta,
kotlety zapečené se sýrem,
vepřové se sýrem,
kotlety s hořčicí,
recepty z vepřové kotlety,
kotlety zapékané se sýrem,
zapečené vepřové kotlety recepty,
zapečená kotleta s hořčicí,
vepřové kotlety,
kotlety se syrem,
zapekane veprove kotlety,
kotleta s hořčicí,
recept zapečené vepřové kotlety
Suroviny:
kotleta vepřová,
hořčice kremžská,
sýr nastrouhaný,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (6)
Vážně stačí jen 30 minut, aby bylo maso opravdu měkké? Děkuju