Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 kJ / 5 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,21 g |
Tuky | 0,01 g |
Vláknina | 0,49 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dceřina pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2Xv
Moje poznámka
Dceřina pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2Xv
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 11 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 27 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 1 hodinou
Cuketový perník
ZuzkaBob před 2 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 4 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 5 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 5 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Bublanina
veronika812 před 7 hodinami
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Zazie před 7 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
olleg před 7 hodinami
Tématické fráze:
dceřina kuchařka,
pomazánka toscana,
pomazánka s pomazánkového másla šunkového,
jak rozehřát tvrdý sýr,
pomazánka z nivy rozehřát,
dceřina kuchařka recepty,
krám z pomazánkového másla,
tradiční pomazánkové,
pomazánka toscana recept,
tradiční pomazánkové výroba,
pomazanky gouda,
tradiční pomazánkové - recepty,
recept z 24.1.2015 ladi hrušky
Suroviny:
sýr gouda,
česnek,
pomazánkové máslo
Komentáře (22)
Budeme řešit recept nebo název?
Nemíním rozpoutávat diskuzi, nechávám to na autorce.
spagetka:
Tak ne "prznit"!
Takže čtvrtka je půl kg.