Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pojednání o BORŠČI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJDX
Moje poznámka
Pojednání o BORŠČI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJDX
Nejnovější recepty
Výpečky se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Kotlety s česnekovo-nivovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Svatomartinská stehna
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 15 hodinami
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 15 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
KetyHu před 38 minutami
Jednoduché Margot řezy
Misad před 2 hodinami
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 9 hodinami
Květákový dhal
JanaMar před 9 hodinami
Pikantní utopence
magdalenka před 9 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 10 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 10 hodinami
Utopenci
magdalenka před 10 hodinami
Pita - chléb blízkého východu - pečený doma
magdalenka před 10 hodinami
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
magdalenka před 10 hodinami
Tématické fráze:
boršč,
ukrajinský boršč s červenou řepou,
příloha k boršči,
polská okurková polévka,
kvas z červené řepy,
recept na písecký dort,
mail vitya.in loc:cz,
ukrajinský kvas,
boršč za studena,
boršč polivka,
polsky boršč s červenou řepou,
polsky barszcz z uzeneho masa,
řepný kvas,
mražený boršč,
co k boršči,
boršč wikipedie,
písecký dort variace,
boršč recept,
boršč vepřové plecko,
polský barszcz recept
Suroviny:
bobkový list,
brambory,
celer,
cibule,
citron,
cuketa,
cukr,
řepa červená,
fazole červené,
zelí červené,
česnek,
mouka hladká,
zelí hlávkové,
kližka hovězí,
přední hovězí,
koření hřebíček,
chilli,
jalovec,
kečup ostrý,
kedlubna,
klobása,
kmín celý,
kopr,
maso krůtí,
salám kuřecí,
zelí kysané,
kyška,
maggi,
máslo,
salám měkký,
mléko,
maso mleté,
kost hovězí morková,
směs zeleninová mražená,
mrkev,
celer,
koření nové koření,
ocet,
pepř,
petržel,
nať petrželová,
rajče,
protlak rajčatový,
okurka salátová,
paprika sušená sladká,
slanina,
lečo,
sůl,
špek,
prsa krůtí,
bok uzený,
vejce,
plec vepřová,
žebra vepřová,
vývar masový,
smetana zakysaná,
paprika čerstvá zelená,
fazolky zelené,
Komentáře (13)
posílám bodík a fotík
Základem je nějaké zelí a řepa. To je tak všechno, co můžete definovat. A to že je to polévka. Ani to co má být čerstvé, kysané a nebo nakládané nesjednotíte...