Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 318 kJ / 1 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,16 g |
| Tuky | 30,62 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 110 mg |
| Sodík | 402 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 176,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme pudink dle návodu nebo jak jsme zvyklí, necháme vychladit, poté do vlažného zašleháme tvaroh.
Zveřejněno 13. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí lakrumáček základní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxql
Moje poznámka
Domácí lakrumáček základní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxql
Nejnovější recepty
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 21 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravé cottage lívance
janatka před 17 minutami
Žitný chléb
janatka před 25 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 29 minutami
Pomazánka z pohanky
janatka před 34 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 38 minutami
Šunkofleky II
Valis před 47 minutami
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 47 minutami
Nejlepší marokánky
KrisZaezemi před 2 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
kaaackaaa před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Fuxinnka před 4 hodinami
Tématické fráze:
domácí ostraváček,
ostraváček recept,
domácí ostraváček recept,
ostravaček,
recept na ostravacek,
tvarohový lakrumacek,
domaci kremacek,
lakromacek,
domácí pribiňák,
recept ostravaček,
lakrumáček z tvarohu,
domácí lakromáček,
jak vyrobit ostraváček,
domácí.lakrumáček,
tvarohový ostraváček,
lacrumacek,
lacrumacek,
recept na domací pribiňák,
domácí lacrumáček,
domácí pribináček
Suroviny:
mléko,
pudink vanilkový,
cukr,
tvaroh,
cukr vanilkový
Komentáře (14)