Jarní pomazánka ze dvou druhů ředkví, tvarohu a jarní cibulky

Suroviny

250 g měkkého tvarohu
4 červené ředkvičky
1/4 velké bílé ředkve
šťáva z citronu
2 PL zakysané smetany
1 tavený smetanový sýr
sůl podle potřeby
nadrobno pokrájená jarní cibulka
Na dozdobení:
sušená rajčata
nať z jarní cibulky

Postup přípravy receptu

  1. Omyté ředkvičky a bílou ředkev nakrájíme (nebo nahrubo nastrouháme), přidáme měkký tvaroh, zakysanou smetanu, jemný smetanový sýr, sůl a pokrájenou jarní cibulku.

  2. Promícháme. Dozdobíme sušenými pokrájenými rajčaty, bylinkami a citronem. Podáváme s pečivem.

Poznámka od kuchařky

Můžeme zjemnit Majolkou® - podle každého.

Komentáře k receptu Jarní pomazánka ze dvou druhů ředkví, tvarohu a jarní cibulky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: tvarohová pomazánka s jarní cibulkou jarní pomazánka pomazánka že zakysané smetany a jarní cibulky jarní cibulka se zakysanou smetanou tvaroh s cibulí tvarohové pomazánky recepty jarní cibulka pomazánka pomazánka z tvarohu a jarní cibulky pomazánka z jarni cibulka pomazánka z jarní cibulky a tvarohu tvaroh a jarní cibule