

Jarní pomazánka ze dvou druhů ředkví, tvarohu a jarní cibulky
Suroviny
- 250 g měkkého tvarohu
- 4 červené ředkvičky
- 1/4 velké bílé ředkve
- šťáva z citronu
- 2 PL zakysané smetany
- 1 tavený smetanový sýr
- sůl podle potřeby
- nadrobno pokrájená jarní cibulka
- Na dozdobení:
- sušená rajčata
- nať z jarní cibulky
Postup přípravy receptu
Omyté ředkvičky a bílou ředkev nakrájíme (nebo nahrubo nastrouháme), přidáme měkký tvaroh, zakysanou smetanu, jemný smetanový sýr, sůl a pokrájenou jarní cibulku.
Promícháme. Dozdobíme sušenými pokrájenými rajčaty, bylinkami a citronem. Podáváme s pečivem.
Poznámka od kuchařky
Můžeme zjemnit Majolkou® - podle každého.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Jarní pomazánka ze dvou druhů ředkví, tvarohu a jarní cibulky
K receptu nejsou žádné komentáře.