Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pekingští hadi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vN9
Moje poznámka
Pekingští hadi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vN9
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 19 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 19 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 2 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 2 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 5 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 5 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 14 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 17 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 18 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 18 hodinami
Tématické fráze:
pekinští hadi,
pekingsky hadi,
pekingske hady,
pekýnští hadi,
pekingske hadi,
pekinské hady,
pekinsti hadi recept,
dopadá zbucku,
peginske hadi,
pekigští hadi,
recept na pekingské hady,
recept pekigští hadi,
recept pekingsky hadi,
recepty pekingsky hadi,
pekinsčtí hadi,
pekingsští hadi,
recept z hada,
recept pekinský hadi,
pekinští hadi recepty,
bůček s pekingským zelím
Suroviny:
bůček vepřový,
koření grilovací,
koření čína,
olej
Komentáře (14)
...já bych fotečku uvítal, hodně napoví..., by mě docela zajímalo, zda ti hadi zůstanou bez fixace (jehlou, špejlí, kancelářskou sponkou...) stočení, či jestli třeba nezdrhnou
A vaše poznámka stran ZŠ? No, asi jsem byl za školou, když se zrovínka probíralo "namarinování"