Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený fenykl s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0O8
Moje poznámka
Smažený fenykl s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0O8
Nejnovější recepty
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 15 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno 10. 10. 2025 20:56:35
Fazolová pomazánka
Přidáno 10. 10. 2025 17:22:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kelímková jogurtová buchta s drobenkou
Kajkajak před 5 hodinami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 8 hodinami
Chléb z kvásku
Olga077 před 10 hodinami
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 11 hodinami
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 11 hodinami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 11 hodinami
Koláče podle babičky
Eva_H před 11 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
schoeniger před 12 hodinami
Domácí utopenci
Simona Maskova před 12 hodinami
Tématické fráze:
smažený fenikl,
testoviny fenikl,
těstoviny s fenyklem a parmazánem,
obalovany fenykl,
fenikl smazeny
Suroviny:
fenykl,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
olej,
mouka,
vejce,
strouhanka
Komentáře (4)