Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 875 kJ / 1 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,40 g |
| Tuky | 31,63 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,06 g |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,17 g |
| Sacharidy | 201,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rakvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WKG
Moje poznámka
Rakvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WKG
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 4 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 7 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 47 minutami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sirael před 2 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 2 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 2 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 4 hodinami
Tématické fráze:
rakvičky recept,
rakvičky,
recept na rakvičky,
recept na domácí rakvičky,
recept rakvičky,
těsto na rakvičky,
recept na rakvičky do formiček,
rakvičky s amoniem,
recept rakvičky plněné,
domaci rakvičky,
cukrářské rakvičky,
recepty rakvičky,
vykrajované rakvičky,
rakvička,
plněné rakvičky,
recepty na rakvičky,
rakvičky vykrajované,
cukrářské rakvičky recept,
náplň do rakviček,
rakvicka recept
Suroviny:
žloutek,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
smetana ke šlehání
Komentáře (10)
www.kuchyne.cz/recepty/rakvicky-se-slehackou-2134.aspx
Ráda bych vyzkoušela.