Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 875 kJ / 1 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,40 g |
Tuky | 31,63 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 201,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rakvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WKG
Moje poznámka
Rakvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WKG
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 13 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 13 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 13 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 1 minutou
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 1 hodinou
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 1 hodinou
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 11 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 13 hodinami
Maková náplň
lucyb před 15 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 15 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 15 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 15 hodinami
Tématické fráze:
rakvičky recept,
rakvičky,
recept na rakvičky,
recept na domácí rakvičky,
recept rakvičky,
těsto na rakvičky,
recept na rakvičky do formiček,
rakvičky s amoniem,
recept rakvičky plněné,
domaci rakvičky,
cukrářské rakvičky,
recepty rakvičky,
vykrajované rakvičky,
rakvička,
plněné rakvičky,
recepty na rakvičky,
rakvičky vykrajované,
cukrářské rakvičky recept,
náplň do rakviček,
rakvicka recept
Suroviny:
žloutek,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
smetana ke šlehání
Komentáře (10)
www.kuchyne.cz/recepty/rakvicky-se-slehackou-2134.aspx
Ráda bych vyzkoušela.