Provensálské těstoviny s olivami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 905 kJ / 4 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,58 g |
Tuky | 203,82 g |
Vláknina | 32,95 g |
Cholesterol | 2,80 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 416,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské těstoviny s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNm4
Moje poznámka
Provensálské těstoviny s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNm4
Nejnovější recepty
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 21 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra jablkový koláč
Eva_H před 18 minutami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 28 minutami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 2 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 3 hodinami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 3 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 4 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 4 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 5 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny recepty,
recepty s olivami,
černé těstoviny,
olivy recepty,
olivy recept,
recept olivy,
recepty z oliv,
recepty na těstoviny,
recepty těstoviny,
recepty olivy,
provensálské recepty,
černé těstoviny recept,
recepty s těstovin,
recept s olivami,
těstoviny s,
zapečené těstoviny s provensálským kořením,
zapečené těstoviny s olivami,
cerne olivy recept,
těstoviny s provensálským kořením,
provensalske vejce
Suroviny:
těstoviny,
olivy černé,
cibule,
salám měkký,
olej olivový,
vejce,
sůl,
pepř,
koření provensálské
Komentáře (4)