Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálské smaženky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pelda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie883 kJ /
211 kcal
Bílkoviny17,36 g
Tuky15,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyjeme a nakrájíme na silnější nudličky. Dáme do misky, kde maso pořádně prosolíme a opepříme. Krok 2: Připravíme si těstíčko - do mísy nalijeme trochu mléka, přidáme vejce a zahustíme hladkou moukou tak, aby jsme měli řidší těstíčko. Přidáme mletou papriku a provensálské koření. Krok 3: Promícháme a v těstíčku obalujeme maso. Ihned smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou kaší.

Zveřejněno 18. 8. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Provensálské smaženky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRnR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Provensálské smaženky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRnR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
provensálské vejce, smazenky, provensálský biftek, smaženka recept, vepřové smaženky, vepřové smaženky, vepřové maso po provensálsku, vepřové po provensálsku, vepřové nudličky po provensálsku, provensálský biftek recept, kuřecí smaženky, provensálské koření, kuřecí nudličky po provensálsku, provensálské těstíčko, vepřové maso s provensálským kořením, provensálské recepty, vepřové s provensálským, vepřový biftek, provensálské koření recepty, provensálské maso

Suroviny:
maso vepřové, mouka hladká, koření provensálské, mléko, vejce, sůl, pepř, paprika sušená sladká

Přidat fotografie receptu