Provensálské smaženky

pelda Kuchařka:

Vepřové maso 2 názory

32

Suroviny

5 plátků vepřového masa
hladká mouka
provensálské koření
trochu mléka
2 vejce
sůl
pepř
mletá paprika
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme a nakrájíme na silnější nudličky. Dáme do misky, kde maso pořádně prosolíme a opepříme.

  2. Připravíme si těstíčko - do mísy nalijeme trochu mléka, přidáme vejce a zahustíme hladkou moukou tak, aby jsme měli řidší těstíčko. Přidáme mletou papriku a provensálské koření.

  3. Promícháme a v těstíčku obalujeme maso. Ihned smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou kaší.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Provensálské smaženky

  • Smuzi Smuzi

    Právě jsme dojedli - bylo to výborné ;-) +2 bodík :yes:

    Odpovědět

  • Stáňa Stáňa(neregistrovaná)

    jednoduché a rychlé i chutné.To mám rád.:yes:

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: provensálské vejce smazenky provensálský biftek smaženka recept vepřové smaženky vepřové smaženky vepřové maso po provensálsku vepřové po provensálsku vepřové nudličky po provensálsku provensálský biftek recept kuřecí smaženky provensálské koření kuřecí nudličky po provensálsku provensálské těstíčko vepřové maso s provensálským kořením provensálské recepty vepřové s provensálským vepřový biftek provensálské koření recepty provensálské maso

Zapomněl/a jsem heslo