Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z pečeného lososa

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie943 kJ /
225 kcal
Bílkoviny30,00 g
Tuky11,70 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 83 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Lososa upečeme na pečícím papíru, kůží dolů. Krok 2: Vychladlou rybu rozmačkáme a promícháme se sýrem. Krok 3: Okořeníme a přidáme kapary.

Zveřejněno 1. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3p4R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3p4R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

terezicka1: dokonce se doporučuje - bez pečícího papíru - kůží dolů na rozpálenou pánev bez oleje, kůže se zatáhne a nepřichytí k pánvi;-)

Kůží dolů to dělám, aby když se ryba peče, tak aby nebyla nějak zespodu pripalena. ;-)

Jeee, super, lososovy pomazanky mluju, ale takhle po domacku a bez pridanych svinstev? Bomba:yes::-)):-vlastne mas dve jidla v jednom: pecenou rybu a jednoduchou pomazanku z toho co zbyde:yes::yes::yes:

Teda to vypadá náramně:-p, jen mám dotaz, proč kůží dolů?

Ta bude určitě moc dobrá:-p;-)

Tématické fráze:
pomazánka z lososa, pomazanka z vareneho lososa, lososová pomazánka z pečeného lososa, pomazanka z duseneho salmona, pomazanka z duseneho salmona, losos pomazánka, salmon top recepty, pomazánky z pečeného loosa, pomazanka s pečenym s lososem, losos na pomazánky, lososová pomazánka z pečeného lososa, top recepty- pomazanka z lososa, losos peceny na papire, pomazanka z smazeneho lososa, když zbyde losos, když zbyde pečený losos, lososová pomazánka z pečenýho lososa, peceny losos v papiru, pomazánka z uzeného pečeného lososa, pomazánka z peč lososa

Suroviny:
losos, kapary, šťáva citronová, sůl, pepř citronový, paprika sušená uzená, lučina

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu