Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 620 kJ / 1 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,10 g |
Tuky | 19,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 528 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 246,81 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ingredience smícháme dohromady a hmotu propracováváme. (Zpočátku si můžete myslet, že se to nespojí.) Propracování je důležité, aby se marcipán nelepil. Vše můžete dělat na pocukrovaném vále nebo folii.
Zveřejněno 4. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krása z marcipánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57WR
Moje poznámka
Krása z marcipánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57WR
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s karamelovým krémem a malinami
Přidáno před 3 hodinami
Květákový mozeček na topinky
Přidáno před 3 hodinami
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 3 hodinami
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový máslový koláč
martiline před 23 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 54 minutami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 2 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 3 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 4 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 6 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 7 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 7 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 7 hodinami
Tématické fráze:
ryba z marcipanu,
příprava marcipánu,
beruška z marcipánu,
mrkev z marcipánu,
berušky z marcipanu,
aby se marcipán nelepil,
ryby z marcipánu,
jak vymodelovat rybu,
medvídek z marcipánu,
zdobení z marcipánu,
ovoce z marcipánu,
houby z marcipánu,
marcipán příprava,
kuře z marcipánu,
marcipán beruška,
aby marcipán nelepil,
zdobení marcipánu,
marcipán zdobení,
co z marcipánu,
marcipanova beruska
Suroviny:
cukr moučkový,
mléko sušené,
med,
voda,
olej,
Komentáře (9)