Mramorové řezy s ostružinama

aja.g Kuchařka:

Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 20 názorů

59
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Suroviny

Těsto:
2 vajíčka
Nyní v akci
1/2 hrnku cukru
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
1 prášek do pečiva
1 lžíce kakaa
1 tvaroh
umělé sladidlo nebo cukr
kousek másla
1 pudink
dortová želatina nebo Galaretka
ostružiny
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. 1.vrstva - Ušlehat jak na hrnkovou buchtu, polovinu nalít na vymazaný a vysypaný plech a na to dát druhou kakaovou polovinu a projet vidličkou do mramorování.

  2. 2.vrstva - tvaroh ušlehaný s jednou lžičkou Witar sweet 3*sladší a vešlehat kousek másla a uvařený pudink v 350 ml mléka se dvěma lžičkami Klára 3*sladší.

  3. Natřít na vychladlý piškot a poklást čerstvýma ostružinami. Nechat chvilku ztuhnout.

  4. 3.vrstva - Galaretka rozmíchaná v 0,5 l vařící vody. Nechat vychladnout až začne trochu tuhnout. Nalít na krémovou vrstvu a nechat v lednici do druhého dne.

Poznámka

To je skoro dia verze, lze udělat normálně s cukrem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Mramorové řezy s ostružinama

  • aja.g aja.g(autor receptu)

    Pája23: ahoj, doufám, že se opravdu povedlo a chutnalo ;-)

    Odpovědět

  • Pája23 Pája23(neregistrovaný)

    vypadají kouzelně,už mám upečený korpus...jen počkat až vychladne a můžu dávat druhou vrstvu..moc nepeču,ale toto vypadá, že se i mě povede :yes:..děkuji za inspiraci:-)

    Odpovědět

  • laine laine

    Vynikající!!! Super, sklidila ovace .. :-p

    Odpovědět

  • aja.g aja.g(autor receptu)

    mirca75: jsem ráda, že rodince chutnalo:yes:

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Aleno, ještě nasbírat ostružiny a okamžitě bych moučník dělala :-D

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Ajo.g:-)Tak jsem tuhle v noci nevěděla co s ostružinami(sousedka je přinesla skoro až za tmy),jukla jsem do výběru a zaujal mě tvůj recept.Tudíž jsem ho zrealizovala a než jsem mohla druhý den přistoupit k focení,byl skoro celý pryč:-p:-p.Řezy jsou moc dobré a protože jsem nepoužila moc cukru,neřadí se mezi ty přeslazené.Ráda si je zase někdy zopakuji,protože všichni pěli jen chválu:-p:-p:-p.Posílám boďku a jestli nevadí přidám i fotečky;-).Díky

    Odpovědět

  • aja.g aja.g(autor receptu)

    Veruš, to je do toho tvarohu, takže si to oslaď podle chuti;-)

    Odpovědět

  • Verča Verča(neregistrovaná)

    Alenko, prosím mohla bys napsat kolik je třeba dát cukru místo toho sladidla? Dík,řezy vypadají opravdu lákavě !:yes::-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Ja sa na túto fotku nemôžem vynadívať...už dávno ma nič tak neočarilo...vážne, bod som už dala...teraz by som si dala kúsok...:-)

    Odpovědět

  • aja.g aja.g(autor receptu)

    Holky, kašlete na to, hlavně, že je to jedlé:-)) Ne:-?

    Odpovědět

  • Iriska Iriska

    aja.g řezy jsou krásné. Jenom škoda, že se bazalka do všeho plete a tak kazí reputaci i těm, co si to nezaslouží.:-S

    Odpovědět

  • maris maris

    cathleen díky, že jsi to vysvětlila za mě :-):-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Aja, rezy vyzerajú SKVOSTNE!+

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    A nedávno tu bola jedna osoba, tá vkladala fotky kapusty, nasekanú cibuľu, hrsť fazuľových strukov, kávu v hrnčeku zľava, potom sprava...To by sa bazalke určite páčilo...Alebo vtedy ešte nemala roundupovú náladu?

    Odpovědět

  • cathleen cathleen

    Jsi si, bylinko jistá, že na tebe někdo necákl Roundup? Ať tady řekne kdokoliv cokoliv, jdeš proti...už dlouho na to koukám. Alenka dala fotku nádherných řezů a dextra ÚČELOVĚ fotku jen ovoce, kvůli bodu. PROTO se maris ptá na řezy.....
    Něco jinýho by bylo, kdyby byl recept i 1.fotka dextry, pak bych pochopila, že ilustračně dodala fotku ostružin.
    (Pokud neznáš Roundap, je to jedovaté svinstvo na vše zelené.....)

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo