Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Hodnocení 37× Co uvařit dobrého na chalupě. Oblíbené recepty s těstovinami, bulgurem a kuskusem patří mezi nejrychlejší
Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes
30 foto Lučina s medvědím česnekem podle Pavla Berkyho: Lahodná a jednoduchá pomazánka jen ze tří surovin