Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 447 kJ / 824 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,41 g |
Tuky | 18,73 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 422 mg |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 88,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové pirohy s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2Q6
Moje poznámka
Bramborové pirohy s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2Q6
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 11 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 11 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 9 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 11 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 14 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 14 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 14 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 14 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 15 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 15 hodinami
Tématické fráze:
pirohy plněné masem,
bramborové pirohy,
pirohy z bramborového těsta,
pirohy plněné bramborem,
bramborové pirohy recept,
pirohy se zelím,
pirohy,
bramborové pirožky,
pirožky z bramborového těsta,
bramborové těsto na pirohy,
pirohy s bramborem,
pirohy s masem,
těsto na pirohy,
plnene bramborove pirohy,
pečené pirohy,
bramborové pirohy plněné masem,
bramborové pirohy se zelím,
bramborové smažené pirohy,
pirohy plnene uzenym masem,
recepty na bramborové pirohy
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
vejce,
cibule,
mouka hrubá,
sůl
Komentáře (5)