

Hovězí pomazánka
Suroviny 6-8 porcí
- 150-200 g uvařeného hovězího masa z polévky
- 200 g pomazánkového másla (může být i s příchutí)
- 1-2 polévková lžíce hořčice s feferóny (nebo jiná pikantní hořčice)
- sůl
- mletý pepř
- pórek
- pažitka
- cibule
Postup přípravy receptu
Maso nakrájíme na kousky dáme do mixéru(nebo robotu)přidáme máslo,hořčici a rozmixujeme na hladkou kaši. Dochutíme solí. Kdo chce může přidat pepř a sekanou cibuli.
Pomazánku mažeme na chleba nebo rohlíky,posypeme pórkem,cibulí,pažitkou,jak kdo chce.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hovězí pomazánka
-
Dělám a je výborná.
Posílám bod.
-
Dneska jí vyzkouším, tedy jestli zbyde maso, jakmile ho někdo zjistí, hned ho sní. Budu si ho muset někam schovat.
-
Se škvarky to vyzkouším,mám jich ještě dost zavařených,zkoušela jsem se sádlem ale vnuci to moc nechtěli
diky za všem za bodíky
-
A já místo másla dávala trošku sádla nebo mletých škvarků, ale to je jen pro ty, co nemusí držet dietu
-
Podobně dělám, přidávám ale víc bylinek (libečku samozřejmě
)
-
Podobnou pomazánku dělám také. A toto vypadá i moc hezky
yes:+6.
-
Evičko. Kdysi jsem dělal, ale zapomněl. Dík po tolika létech to zase udělám, akorát s tím rozdílem že u nás kupujeme uzená žebra pouze vepřová, tak to udělám z nich. Nebo když nebudou vezmu uzené maso. To se taky hodí. I když žebra jsou žebra. Ty máš + bodík (5)Václav
-
Vypadá to moc pěkně
-
to zni dobre....
-
-