Vepřová játra ala Tatarák

Hanysek Kuchařka:

Doba přípravy: 20-30min. PT0H25M 4-5 porcí Pokrmy z vnitřností 17 názorů

57
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Suroviny

300 g vepřových jater
sůl
pepř
majoránka
česnek
cibule
chleba na topinky
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Játra očistíme a nameleme na strojku popř.utřeme nožem.

  2. Okořeníme solí, pepřem, majoránkou a česnekem.

  3. Opečeme chleba na topinky,navrstvíme vrstvu játrové směsi a posypeme nakrájenou cibulí.

    K tomu 2 decky červeného vínečka :-)

Poznámka

Neděste se těch syrových jater. Měla jsem taky předsudky,ale je to výborné a syrová játra jsou taky dobrá k posílení organismu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Vepřová játra ala Tatarák

  • Petra Ku. Petra Ku.

    Takto upravená játra jsme měli včera na návštěvě, jen s tím rozdílem, že to byla játra králičí. Bylo to moc dobrý :-)

    Odpovědět

  • clupmi clupmi

    Např. smaženou "játru" :-D miluji, ale jestli bych si je dal syrová, to nevím, Spíš ne!:-((

    Odpovědět

  • Lachtan Lachtan(neregistrovaný)

    Tak toto je Hardcore. Dělat tatara z jater to chce odvahu.

    Odpovědět

  • terysha.mathey terysha.mathey

    Jo jo dali, ale asi převážil ten pohled na syrovou játru, někdy si to udělám, až budu doma sama :D

    Odpovědět

  • Hanysek Hanysek(autor receptu)

    Nu což,všem to chutnat asi nebude.;-)Dali jste tam dost česneku a majoránky?

    Odpovědět

  • terysha.mathey terysha.mathey

    Tak u nás to bohužel neprošlo :-(;-(

    Odpovědět

  • Hanysek Hanysek(autor receptu)

    Ahoj Teri,no to dej určitě vědět,jak to dopadlo.
    Svetlano,z drubežích jsem to ještě nezkoušela.ale zkusila bych to nejdřív z těch vepřových a pak bych prubla ty drůbeží...

    Odpovědět

  • terysha.mathey terysha.mathey

    Už mám koupená játra a zítra se na to chystáme, pak dám vědět :-D

    Odpovědět

  • zdenka T zdenka T

    :yes:;-)Zkusím,játra jsem jako tatarák ještě neochutnala!

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana

    Hani, hovězí tatarák miluju...lákají mně i játra...co si myslíš o tataráku z drůbežích jater?...myslíš, že by to šlo?...jo a bodík posílám určiě...:yes:

    Odpovědět

  • piskaa piskaa

    zajimave.....zkusíme!!!!!!:-*

    Odpovědět

  • Lentilka.K Lentilka.K

    no recept zajímavý... určitě bych vyzkoušela kdybych jedla játra...: )

    Odpovědět

  • maris maris

    Hanysek - :-D:-))

    Odpovědět

  • Hanysek Hanysek(autor receptu)

    omlouvám se....samozřejmě "já rád játra,ty rád játra...." :-) já su ale trumpeta:-8

    Odpovědět

  • sumak sumak

    je úplně jedno jak je to napsané,důležité je že to je zajímavé a já to prubnu udělat,rád ochutnávám něco nového:-))

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo