Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 475 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,20 g |
Tuky | 8,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 291 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 11,70 g |
Postup přípravy
K tomu 2 decky červeného vínečka :-)
Zveřejněno 3. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra ala Tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Qn
Moje poznámka
Vepřová játra ala Tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Qn
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 8 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 9 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 35 minutami
Banánová bábovka
Noumik před 52 minutami
Rybízový sirup
gasli před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Koprová omáčka s hovězím masem
Ashelin před 1 hodinou
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 4 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 4 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 4 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
Davidíček před 5 hodinami
Tématické fráze:
syrová játra,
tatarák z jater,
tatarak z veproveho,
vepřová játra na topince,
tatarák z veprove panenky,
vepřová játra na topinku,
syrová vepřová játra,
játrový tatarák,
vepřová játra,
vepřová játra syrová,
tatarák z vepřových jater,
tatarák z vepřové panenky recept,
jak udělat játra,
ta játra,
vepřova jatra na topinky,
syrove jatra,
recept na vepřová játra videorecept,
syrova veprova jatra recepty,
játra na topinku,
tatarák z hovězích jater
Suroviny:
játra vepřová,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
cibule,
topinka
Komentáře (18)
Svetlano,z drubežích jsem to ještě nezkoušela.ale zkusila bych to nejdřív z těch vepřových a pak bych prubla ty drůbeží...