Mašláň

007milan Kuchař: 007milan

Doba přípravy: 30 min 4 porce Cukroví , Pečené 6 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař

Suroviny

6 bílků
tabulka čokolády
naložené višne
cukr
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Ušleháme bílky s cukrem a zapečeme ve vyhřáté troubě a poté polijeme rozpuštěnou čokoládou (ve vodní lázni) a dozdobíme višní naloženou (třeba v rumu). A máme jeden chutný Mašláň.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Mašláň

  • senky senky

    Musím se smát:-D:-D to by se pan Mašláň divil:-D:-D:yes: jak krásně vypadá:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

    Zbyly mi nějaké bílky, tak jsem vyzkoušela ten Tvůj mašláň :-p přidávám Ti foto a:yes:

    Odpovědět

  • Fik Fik(neregistrovaný)

    To jsem rád, že tu tento recept vidím! Kdysi mi je dělala babička ze Šumavy.. Jenom si myslím, že tam chybí skořice, nezapomněl jsi na ni? Bylo to vzdycky posypané myslím skořicovým cukrem.. Jinak super, díky za recept, mašláně jsou bezva :-))

    Odpovědět

  • jahoda jahoda

    Já dávám na 1 bílek 70g moučkového cukru a šlehám nad párou, aby bylo co nejvíc tuhé. Potom stříkám pytlíkem pásky na pečící papír a suším ! - ne ve vyhřáté troubě !Myslím, že sněhové cukroví se suší a nepeče:-))

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    007Milane, vítám tě mezi náma v Topácké rodině a je dobře, že posílíš naše muže;-)Přeju, aby se ti tu hodně líbilo a těm receptům se trochu víc věnuj-chodí sem dost začínajících kuchařinek, které ještě neumí bez dané gramáže vařit;-)

    Odpovědět

  • yanull yanull(moderátorka)

    Milane, je to zajímavé, ale nebylo by na škodu napsat, kolik dát do bílků cukru a zda má být cukr moučka nebo krupice. Snad to není tajné...;-):-) Děkujeme :-)

    Odpovědět

Tématické fráze: mašlaň nepece cukrovi milan mašláň masslan sněhové cukroví bez cukru

Zapomněl/a jsem heslo