Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 257 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,16 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zajíce naložíme v pekáčku do koření s olejem a trochou vody, přiklopíme a necháme den uležet.
Krok 2: Pečeme přiklopené na 200°C cca 1,5-2 hodiny, podle toho, jak je zajíc starý.
Zveřejněno 11. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Moje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 14 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 14 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 2 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 4 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 6 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 7 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 7 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 8 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 8 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 8 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 8 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 8 hodinami
Tématické fráze:
zajic recepty,
recept na zajíce,
zajíc recept,
recepty na zajíce,
recepty ze zajíce,
recept zajic,
zajíc na česneku,
odblanění zajíce,
recepty ze zajice,
zajic,
recept ze zajíce,
zajíc provance,
recepty zajíc,
zajic na pepři,
stehýnko že zajice,
co ze zajíce,
recept na zajic,
jak správně prošpikovat králíka,
zajic stary recept,
zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci
Suroviny:
maso zaječí,
česnek,
olej olivový,
koření provensálské,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (43)
Dávám bodík za nápaditost a jednoduchost, hezký receptík
Radulko, recept je skvělý a to je důležité.