Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkonošská krkovice

Ačkoliv se krkovička používá spíše na minutky a grilování, výborná je i pečená. Zkuste ji připravit podle našeho receptu, s lečem, sýrem a smetanou. Jako přílohu doporučujeme brambory, vařené nebo třeba šťouchané. Výborný oběd máte na stole téměř bez práce.

Hodnocení receptu je 5,0 (70×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

26. 6. 2010 11:52

Suroviny

Porce: 1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 138 kJ / 272 kcal
Bílkoviny23,03 g
Tuky15,05 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,42 g
Sůl3,55 g
Sacharidy10,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lubinka

25. 2. 2016 13:18

Jana Remkova: to si raději počkám na lepší rajčata, nyní to co jsem koupila u nás to jsou spíš takové červené amarouny bez chuti, škoda vyhozených peněz:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 2. 2016 13:07

lubinka: Můžeš klidně koupit rajčata a papriku, podusit to na cibuli a tím pádem nahradíš lečo :-)

lubinka

25. 2. 2016 12:59

hosta: Moc děkuju, to neznám, pokouknu u nás v Albertu jestli to mají.:yes::-K

hosta hosta

25. 2. 2016 12:54

lubinka: místo mraženého leča doporučuji Tompu
http://hame.cz/products/show/cs?id=2033&slug=tompa

lubinka

25. 2. 2016 12:05

To vypadá na velikou mňaminu, přidávám další + bod, to určitě udělám, jen mám 1 dotaz, zavařené lečo už doma nemám (snězeno), do další sezóny dobrých rajčat je ještě dlouho, mohla bych na tu krkovici dát mražené lečo ze supermarketu ?:-?:-p:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 2. 2016 00:00

Jaroslav Vondra: To mne moc těší :-)

Jaroslav Vondra

21. 2. 2016 20:55

Moc dobré.Vnouček a manželka si moc pochutnaly já samozřejmě také.Zařadil jsem do své kuchařky.;-):-D:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 2. 2016 22:17

Helena:proč ne? Zkusim;-)

Helena

16. 2. 2016 20:13

Je to veľmi dobré, ale skúste na plech nakrájať na kolieska zemiaky a potom tam dať to mäso smotanu a sýr. Obed komplet za 40 minút,,,,,:-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 1. 2016 20:03

Irule: Tak to jsem ráda. :-)

Irule Irule

25. 1. 2016 19:01

Pochutnali jsme si :-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 1. 2016 14:17

slovhanka:;-)

slovhanka slovhanka

18. 1. 2016 23:55

Bezva nápad, rychlé a moooc dobré:-)):-p:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 1. 2016 19:15

jirka: Nikdy neuvádím, tedy ne většinou. Zhruba na 200 stupňů doměkka;-)

jirka

17. 1. 2016 17:42

NA KOLIK STUPŇŮ SE TO PEČE, ENÍ NIKDE UVEDENO. :-/

1 2 3 4 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: krkovice recepty krkovice recepty z krkovice krkovice recept obed z krkovice krkonošská krkovička recepty krkovice recept na krkovici rychlé recepty z krkovičky krkonošské kotlety krkonošska kotleta rychlé recepty z krkovice krkovička recepty recept na krkovicku nové výborné recepty-krkovice rychlá krkovice rychlý oběd z krkovice recepty s krkovice výborné recepty z krkovičky recept krkovice

Suroviny: krkovice vepřová, lečo, sýr tvrdý, šlehačka, sůl, pepř, koření grilovací

TopRecepty.cz

Krkonošská krkovice

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ngm4