Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 928 kJ / 1 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 120,40 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 16,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Chren pokvapkáme citrónovou šťavou, zmiešame s majonézou, môžeme pridať trochu jemne posekanej petržlenovej vňate.
Zveřejněno 18. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Majonézový křen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mY9n
Moje poznámka
Majonézový křen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mY9n
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 6 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
křen recept,
křen recepty,
křen,
majonézový beránek,
majonézový koláč,
kren smajonezou,
strouhaný křen recept,
majonezovy chren domaci recept,
kren s jablky a majonéza,
recept na domácí kren,
kren s hořčici jak dlouho vydrzi,
\"křen\",
\"křen\"recept,
recept na křen,
recept na domácí jablečný křen s majonézou,
kren s rohlikem,
křen strouhaný recepty diskuze,
jak se dela chren,
mjonézový koláč,
majonézovy
Suroviny:
křen strouhaný,
majonéza,
šťáva citronová,
petrželka
Komentáře (4)