Zapečená zmrzlina
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 311 kJ / 5 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,95 g |
Tuky | 295,13 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 839 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 690,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krxv
Moje poznámka
Zapečená zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krxv
Nejnovější recepty
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 6 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 9 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 14 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 2 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 2 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 2 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 3 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 3 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 5 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 8 hodinami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 8 hodinami
Jablkový zázrak
Fitulka před 9 hodinami
Tématické fráze:
zapékaná zmrzlina,
zmrzlina z bílků,
zapečená zmzlina,
recept na zapečenou zmrzlinu,
zmrzlina zapečená v těstě,
zapečená domácí zmrzlina recept,
snih z bilku- zmrzlina,
hrachna tuho,
zapecene moucniky,
zapeen zmrzlina,
zspecena zmrzlina,
zapečená zmrzlilna,
zapecena zm,
řezy zapečené se zmrzlinou,
zapékná zmrzlina,
zapečená zmrzlina-recept,
recept na zapeceni zmarzlina,
zapecene keksy,
zmrzlina keks,
zmrzlina ve varu
Suroviny:
vanilkové sušenky,
máslo,
cukr hnědý,
ořechy mleté,
mléko,
pudink banánový,
cukr krystal,
žloutek,
smetana ke šlehání,
vejce,
cukr moučkový,
smetana ke šlehání,
jahody,
mléko,
cukr moučkový,
kakao,
máslo,
škrob kukuřičný,
bílek,
cukr krystal
Komentáře (2)
Snad si na odzkoušení troufnu nyní, po zhlédnutí tohoto receptu.