Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 738 kJ / 1 132 kcal
Bílkoviny19,67 g
Tuky31,37 g
Vláknina3,40 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy191,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zmrzka je výborná, svěže nakyslá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

cathleen

3. 8. 2016 09:35

Marta: děkuji:-K Domácí zmrzliny jsou fantastické - ať se daří:-!

Marta

2. 8. 2016 13:13

Tak tohle byl první recept na kterém jsem vyzkoušela nový zmrzlinovač. A hned kolosální úspěch! Na přelití jsem ještě použila višně z tohoto receptu: blog.decodoma.cz/visne-v-zele/
<3

brblos

21. 8. 2012 19:09

a dá sa robiť aj ked nemám zmrzlinovač? aký je potom postup? dakujem

janatka

11. 8. 2011 22:28

Mňamka:yes:jedním slovem super.Bohužel višně nebyly,tak alespoň jahody!!!Moc nám všem chutnala!!!!!!!!!!Dala jsem na radu co tu poradila-cathleen!!!!!!!!!!!!!!Děkuji za receptík.;-)

Pajaska

12. 7. 2011 17:03

Další nádherná zmrzka.:-p:-p:yes::yes:

tejaja

12. 7. 2011 16:49

leona: ale kvalitná zmrzlina sa vyrába práve zo šľahačkovej smotany, je základom zmrzliny. A nepiť vodu pri konzumácii ovocia ? Kto ako, ja pijem veľa vody aj na čerešne a nikdy ma nenafukovalo ani hnačky ma nechytali. Ani iné "divné" kombinácie mi problémy nerobia. Ak niekto tráviace ťažkosti má, vie, čo mu robí problém a vyvaruje sa toho. Nedá sa to globalizovať.
Tá zmrzlinka je výborná :yes::yes::yes: Škoda, že nemám višne :-) + 16

rebeka

12. 7. 2011 16:26

leona:nalačno..ovoce:-O:-?:-?totální nesmysl:no::-!
a kombinace šlehačky a ovoce není dobrý nápad:-O:-?:-?:-?
to nechápu tedy,proč je teda tolik dobrot v kombinaci šlehačka-ovoce:-p:yes::yes:
pokud vy máte problém s trávením,doporučuji navštívit gastroenterologa;-):-)

Merylas

12. 7. 2011 16:02

Ty už zase zmrzlinkuješ, vypadá super a višně mám moc ráda;-):yes:

Anna Kocikova

9. 7. 2011 23:41

:-*I v tuto pozdní hodinu bych si nabídla:-p+15:yes:mňam;-)

mysulka

9. 7. 2011 19:37

:-p:yes::yes:

cathleen

9. 7. 2011 12:41

leona: Leo, to bychom museli mit prujem apod.cely zivot :-) Neni treba brat to tak vazne a striktne, jak pisete...na peckovite ovoce se nema pit - bobtna v brise. Ale to, co jste napsala, je prinejmensim prehnane a neni treba lidi takhle desit.

leona

9. 7. 2011 10:15

Kombinovat ovoce se šlehačkou není moc dobrý nápad, ovoce by se mělo jíst samostatně, nejlépe na lačno a nepít před ani po minimálně 1 hodinu žádné pití, ani mléko, jinak hrozí problémy s trávením jako např. nafouklé břicho, nadýmání, průjem. V případě vodového ovoce-višní je to snad nejhorší..

lemarti

8. 7. 2011 22:46

Cathleen to je přesně taková co nám chutná:-*:-*+ a ukládám:-)

kucerova45

8. 7. 2011 21:41

Hned bych si dala,vypadá moc hezky,posílám bodík.:-p;-)+1

JanaDorazinova

8. 7. 2011 20:19

Och.....:-*:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí visnova zmrzlina třešňová zmrzlina domácí tresnova zmrzlina třešňová zmrzlina recept recept na visnovou zmrzlinu višňová domácí zmrzlina višnove recepty zmrzlina recept visnova domaca visnova zmrzlina recepty zmrzlina tresnova recepty z višní domácí zmrzlina visnova recepty zmrzlina zmrzlina zmrzlina recepty recept na zmrzlinu recepty tresnova zmrzlina tvarohovo visnova zmrzlina višnova zmzlina

Suroviny: smetana, jogurt bílý, višně, cukr

TopRecepty.cz

Višňová zmrzlina

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EKvK