Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbový prášek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 8. 2010 22:11

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Manžel má rád houbovou chuť a vůni, ale vadí mu konzistence hub na skus - prý je to jako kousat molitan:)... tak jsem hledala řešení, které bude při ruce hned. Používám do polévek, pod maso, do sekané...jakkoli, nemusím houby mlít a nezabírá to místo v mrazáku ani v komoře.

Možná využijí i jiní příznivci hub.

Kupované houbové koření jsem nikdy neměla, nemohu tedy porovnat, ale podle mne je to samý glutamát a kolem hub to podle mě jen proběhlo, a za tu chemii dost peněz ;)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

brtna

30. 8. 2018 08:22

Také dělám a někdy i v malém poměru přidám hořčák, který dodá pikantní příchuť

spagetka

9. 8. 2015 10:52

Curlewis: prášek se dá udělat z jakýchkoli dobře usušených hub, tedy i ze žampionů

Curlewis

9. 8. 2015 10:45

Mohu udelat houbovy prasek ze zampionu?

isindy

12. 9. 2010 00:21

jejda, díky moc, máš ho moc pěkný:yes: :-8:-) to jsem ráda, že se ti také recept hodí, já ho používám docela často a letos už dochází, musím od našich nafasovat sušené houby a budu dělat čerstvý....;-)

eva hubova

12. 9. 2010 00:13

Ivi včera jsem dělala prášek z hub,tak jsem Ti jeden obrázek přidala:yes:+15

isindy

6. 8. 2010 22:22

všem díky, váhala jsem, jestli jsem takovou "blbost" dát:-8....ale pak jsem zjistila, že pár lidí psalo na pokecu, že houby nejí, jen jako koření....jsem ráda, že třeba někoho inspirovalo :-K

isindy

6. 8. 2010 22:20

Bibi, hlívu jsem ještě ani nejedla - pořád ji okukuji v obchodě, ale zatím na ni nedošlo :-(

Bibinka

6. 8. 2010 22:13

Isahu, takhle já si dělám každý rok na konci sezony hlívu ústřičnou na celou zimu. Máš 14.bod:yes:

Anna Kocikova

6. 8. 2010 21:56

Dělávám někdy z nožek,ale většinou ani nožky nezbudou:-Omy máme hříbky moc rádi:-p+:yes::-*

drahulin

6. 8. 2010 20:11

Tomu říkám nápad.:yes::yes:

magdalenka

6. 8. 2010 08:30

geniálne...

michsamant

6. 8. 2010 08:23

:yes:

rusalka

6. 8. 2010 08:00

super nápad:yes:;-)

cathleen

6. 8. 2010 07:36

:yes:Taky vyrábím, ještě mám trochu loňského. Já s ním třeba ještě sypnu i smažící se vaječnou omeletku:-p

jana

6. 8. 2010 07:30

:yes: :-) taky dělám a používám, v menším množství i do pokrmů, kam se houby normálně nepřidávají :-p stejně připravenou mám i petrželku

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: kutrovač prasek z hub prášek ze sušených hub houby v prášku šušené houby prášek prasek jak udělat prášek z hub prasek jak vyrobit prášek z hub jak udělat z hub prášek jak mlít houby kam dát sušené houby kutrovač na maso houbuvý prášek jak umlít sušené houby hlíva jak vyrobit prášek sušené houby jako prášek jak umlít houby muže se dát hlíva na mražák jak udelat prašek z hlivy u

Suroviny: houby sušené

TopRecepty.cz

Houbový prášek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3yAO