Karbanátky z červené řepy a brambor

hosta Kuchařka: hosta

Bezmasá jídla 3 názory

Suroviny

2 vařené nebo pečené červené řepy
2 brambory
2 vejce
200 g žampionů
1 cibule
1 lžíce oleje
pár plátků uzeného sýra
sůl
pepř
kmín
sušený česnek
hrst strouhánky
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Osušenou řepu a brambory nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme vejce, nahrubo pokrájený sýr a okořeníme.
    Na pánvi na lžíci oleje a pokrájené cibuli opečeme žampiony, pokrájené na plátky. Zchladlé přidáme obsah pánve k řepě. Podle potřeby zahustíme strouhánkou - stačí trošku.

  2. Plech vyložíme pečícím papírem, lžící nabíráme směs a tvarujeme koule, trochu obalíme v misce se strouhánkou a zploštělé dáváme na plech. Postříkáme olejem ve spreji a pečeme asi 20 minut na 180 st. C.

Poznámka

Je to "ledničkový" recept, ale určitě ještě někdy udělám záměrně :D

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 45 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Karbanátky z červené řepy a brambor

Tématické fráze: karbanatky z repy karbanatky z červené řepy vařené karbanátky z červené repy karbenátky z červené řepy recepty z vařené červené řepy pečené brambory s červenou řepou z červené řepy karbenátky s cervené řepy karbanatky s cervenou repou karbanátky z varene cervene repy červene brambory recept karbanátek s červenou řepou pečené karbanátky s červenou řepou burgr z červené řepy vařené karbenátky s červenou řepou karbenátky s řepou recept na karbanátky z červené řepy karbenátky z vařené červené řepy raw karbenátky z červené řepy vařená červená řepa recepty

Zapomněl/a jsem heslo