Karbanátky z červené řepy a brambor

hosta Kuchařka: hosta

Bezmasá jídla 3 názory

Suroviny

2 vařené nebo pečené červené řepy
2 brambory
2 vejce
200 g žampionů
1 cibule
1 lžíce oleje
pár plátků uzeného sýra
sůl
pepř
kmín
sušený česnek
hrst strouhánky
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Osušenou řepu a brambory nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme vejce, nahrubo pokrájený sýr a okořeníme.
    Na pánvi na lžíci oleje a pokrájené cibuli opečeme žampiony, pokrájené na plátky. Zchladlé přidáme obsah pánve k řepě. Podle potřeby zahustíme strouhánkou - stačí trošku.

  2. Plech vyložíme pečícím papírem, lžící nabíráme směs a tvarujeme koule, trochu obalíme v misce se strouhánkou a zploštělé dáváme na plech. Postříkáme olejem ve spreji a pečeme asi 20 minut na 180 st. C.

Poznámka

Je to "ledničkový" recept, ale určitě ještě někdy udělám záměrně :D

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 45 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Karbanátky z červené řepy a brambor

Tématické fráze: karbanatky z repy karbenátky z červené řepy pečené brambory s červenou řepou karbanátky z červené repy karbenátky s cervené řepy karbanátky z varene cervene repy červene brambory recept karbanatky z červené řepy vařené pečené karbanátky s červenou řepou burgr z červené řepy vařené karbenátky s červenou řepou karbanatky s cervenou repou karbenátky s řepou recept na karbanátky z červené řepy karbenátky z vařené červené řepy raw karbenátky z červené řepy pečená červená řepa s brambory karbanáteky z červené řepy vařené kabanátky s červené řepy karbenatky z červené řepy vařené

Zapomněl/a jsem heslo