Suroviny
Porce: 8 stejků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso na 3 hodiny do mléka a do lednice. Ztratí trochu rybiny a zkřehne.
Krok 2: Pak opláchnout a osušit. Okořenit a zprudka osmahnout na sádle.Dát do tepla.
Krok 3: Do výpeku dát smetanu, nastrouhat citronovou kůru a lehce provařit. P
Krok 4: ak kousek másla na zahuštění, kdo chce může moukou.
Krok 5: Vše spojit varem a hotovo. Mezitím se mi uvařily brambory, které jsem vařil v bujonu.
Krok 6: Ty scedíme a posypeme bazalkou a servírujeme.
Zveřejněno 23. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňák a la žraso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPWL
Moje poznámka
Tuňák a la žraso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPWL
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 21 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 1 hodinou
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 2 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 3 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 6 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 7 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 8 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 23 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 15. 6. 2025 15:05
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Tématické fráze:
tunak sashimi,
tuňák recept,
sashimi recept,
recepty z tuňáka,
jak okořenit tuňáka,
tunak sashimi recept,
sashimi z tuňáka,
tuňák,
tuňák obecný recepty,
podkovy z tuňáka,
tuňák recepty,
tuňák obecný recept,
příprava zmraženého tunáka,
zmrazený tuňák maso recepty,
tunak jak okorenit,
recept zmrazeny tunak,
tunák podkova,
recept tuňák sashimi,
zmražený tuńák,
příprava tunáka
Suroviny:
tuňák,
brambory,
smetana,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
citron,
petržel,
bazalka čerstvá,
salát hlávkový,
citron,
ocet
Komentáře (7)
Bod ode mne tam máš.
A jinak samozřejmě,všechno nejlepší k narozkám.