Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ostružinový sen

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

23. 8. 2010 12:53

Suroviny

Porce: Jeden plech

Nutriční hodnoty

Energie26 261 kJ / 6 277 kcal
Bílkoviny96,86 g
Tuky153,87 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 531 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy1 116,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Źelatina je ideální z ovoce co použijeme pokud není čerstvé.Pak chce trochu přisladit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Fokuska Fokuska

28. 10. 2012 22:53

Tak jsem taky upekla,dovoluji si přidat vlastní foto:-p

queens2

17. 4. 2011 20:31

Posílám pochvalu, recept vyzkoušen :yes:moooooc dobrý :-);-)

Help

31. 8. 2010 11:34

Spagetko, díky moc za vysvětlení. Tak já se teda nebudu bát vlka nic a jdu na to ;-), děkuju.

spagetka spagetka

31. 8. 2010 10:57

Help (neregistrovaný/á) - to první pečení je vlastně předpečení, tady je dobré znát vlastnosti své trouby, protože čas a teplota jsou jen orientační,to první pečení jen vlastně spojí plát, ale bude syrový nebo polosyrový, to druhé to dokončí. Chce to hlídat a hlavně vědět, co mi dělá moje trouba. Já třeba to první pečení dělám na 160°C 8 min.a musím plech obrátit, zbytek pak 170°C při horkovzduchu ale jen 25 minut, pak to vypnu,nechám dojít, ale zkouším, zda to je upečené a zda spodek se nepřipaluje;-)

Help

31. 8. 2010 10:49

Lidi, já to teda moc nechápu ten postup..;-(. To se vážně dá píct nejdřív jedna polovina těsta, pak se to vytáhne a dá se píct druhá polovina těsta? Vždyť ta spodní bude spálená a vrchní ještě nebude ani hotová... :-O
Chci to zkusit, mám ostružiny za barákem v lese, ale nevim jak na to.. ;-(

jindra

23. 8. 2010 21:33

Díky Libore, měla jsem strach, aby těsto nebylo moc řídké moc.
Upeču, ostružiny miluji.

Libor Tafat

23. 8. 2010 20:49

Ahoj Ivulinko omlouvám se asi jsem to moc pokrátil.Patří tam dva a půl hrnku té mouky a stejně tak i cukru a to mlíko Jindro taky dva hrnky.Je to pekně řidký a krásně to naběhne.Velikost hrnku už je na vás já mám standartní plech hnědý.Snad to tak bude stačit.Ahoj.LT.:-8

ivulinka ivulinka

23. 8. 2010 20:37

Libore, tak tu študuji tvůj recept, který mě zaujal, ale nějak mi ty suroviny nejsou jasné, hlavně na prvním řádku : cukru.2hrnky mléka, prosím zkus to opravit a používej více mezer a čárky, děkuji;-)

jindra

23. 8. 2010 13:21

Opravdu 2 hrnky mléka ?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ostružinový koláč s želatinou ostružinový sen ostružinový koláč se zakysanou smetanou ostružinový koláč se želatinou ostružinový čaj ostružinové pečení ostružinová roláda ostružinové moučníky ostružinové řezy ostružinové recepty ostružinový koláč e želatinou ostružinový koláč se smetanou pečení s ostružinový koláč pečení z ostružin ostruzinový ostružinový moučník rychli ostruzinovy moucnik ostruzinový kolac koláč ostružinový s želatinou peceni na sene recept

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, mléko, vejce, olej, prášek do pečiva, ostružiny, smetana zakysaná, cukr vanilkový, želatina

TopRecepty.cz

Ostružinový sen

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WQ2W