Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 575 kJ / 1 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 112,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 113 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 11,25 g |
Postup přípravy
Šlehačka by se neměla celá vypéct, jen zezlátnout.
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na šlehačce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w4w
Moje poznámka
Maso na šlehačce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w4w
Nejnovější recepty
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 2 hodinami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 5 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 14 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 22. 5. 2025 13:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská polévka III
Stup_d před 52 minutami
Kakaové cookies
Ashelin před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
Elzis před 6 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Robik před 6 hodinami
Kuřecí vývar z PH
Robik před 6 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Cinderka před 6 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Rychlá rajská omáčka
Standby před 10 hodinami
Cuketová zeleninová polévka bez mouky
Lenka Sedlackova před 10 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na šlehačce,
maso se šlehačkou,
maso pečené ve šlehačce,
vepřové na šlehačce,
pečené maso se šlehačkou,
kotleta na šlehačce,
vepřová pečeně na šlehačce,
kuřecí maso na šlehačce,
slehackove maso,
šlehačkové kotlety,
maso slehačka,
vepřové maso se šlehačkou,
vepřové maso ve šlehačce,
kotlety na šlehačce,
veprove kotlety na slehacce,
vepřové se šlehačkou,
vepřové maso šlehačka,
maso pečené na šlehačce,
pečené na šlehačce,
pečené maso na šlehačce
Suroviny:
kotleta,
smetana ke šlehání,
pepř,
sůl
Komentáře (2)