Maso na zelenině se šlehačkou

Suroviny

vepřové maso (kotleta, bůček, krkovice) kuře nebo králík
rajčata
papriky zelené nebo bílé
sůl
pepř
šlehačka
máslo
cibule

Postup přípravy receptu

  1. Na dno zapékací mísy nebo plechu nakrájíme na proužky papriky, cibuli a rajčata, přidáme osolené a opepřené plátky (nebo porce) nakrájeného masa.

  2. Maso poklademe kousky másla (pokud použijete bůček, tak není třeba, je dost tučný) a dáme péct na 3/4 hodiny do 190°C teplé trouby. Nemusíme podlévat, zelenina a maso pustí dost šťávy.

  3. Potom zalijeme šlehačkou a dopečeme. Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře k receptu Maso na zelenině se šlehačkou

Tématické fráze: králík na šlehačce maso na zelenině bůček se šlehačkou vepřové maso na zelenině se šlehačkou maso na šlehačce veprove maso slehacka rajcata kruti zalite slehackou kralík slehačka zelenina kuře a bucek na zelenině kureci na zelenine se slehackou vepřové maso na zelenine a šlehačce králík na zelenině se šlehačkou králík na zelenině recepty maso na slehacce vepřové,zelenina, šlehačka kureci maso na korenove zelenine recept maso na sýru a šlehačce pečená zelenina se se šlehačkou zelenina na šlehačce vepřové maso pečené na zelenině a slehacce