Maso na zelenině se šlehačkou

kucerova45 Kuchařka: kucerova45

Jiné maso 1 názor

Suroviny

vepřové maso (kotleta, bůček, krkovice) kuře nebo králík
rajčata
papriky zelené nebo bílé
sůl
pepř
šlehačka
máslo
cibule
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na dno zapékací mísy nebo plechu nakrájíme na proužky papriky, cibuli a rajčata, přidáme osolené a opepřené na plátky nebo porce nakrájené maso.

  2. Maso poklademe kousky másla /pokud použijete bůček, tak není třeba, je dost tučný/ a dáme péct na 3/4 hodiny na 190°C teplé trouby. Nemusíme podlévat, zelenina a maso pustí dost šťávy.

  3. Potom zalijeme šlehačkou a dopečeme. Podáváme s vařeným bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Maso na zelenině se šlehačkou

Tématické fráze: králík na šlehačce maso na zelenině bůček se šlehačkou vepřové maso na zelenině se šlehačkou maso na šlehačce veprove maso slehacka rajcata kruti zalite slehackou kralík slehačka zelenina kuře a bucek na zelenině kureci na zelenine se slehackou králík na zelenině se šlehačkou králík na zelenině kureci maso na korenove zelenine recept maso na sýru a šlehačce pečená zelenina se se šlehačkou zelenina na šlehačce vepřové maso pečené na zelenině a slehacce králík šlehačka vepřové na zelenině zalité šlehačkou kotlety na zelenině se šlehačkou

Zapomněl/a jsem heslo