Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 381 kJ / 569 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,18 g |
Tuky | 2,10 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 95,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krém ze sladkých brambor a červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7nj
Moje poznámka
Krém ze sladkých brambor a červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7nj
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 9 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 2 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 2 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 4 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 4 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 5 hodinami
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 5 hodinami
Tématické fráze:
krém z červené čočky,
sladké brambory,
mrkev sladke recepty,
krém ze sladké zeleniny,
jak propasírovat brambory,
červená čočka krém,
čočka recept s brambory,
cervena cocka recept,
sladká brambora,
sladké brambory recepty,
sladké recepty z mrkve,
recept na sladke krem,
sladká čočka,
sladky krem recept,
recept brambory cocka,
sladké brambory polévka,
krem z cevene cocky,
bramborová polévka s červené čočky,
polevka ze sladkeho bramboru s cockou,
krém z červené čočky s bramborem
Suroviny:
brambory,
mrkev,
cibule,
čočka červená,
voda,
sůl,
máslo,
česnek,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (3)