Zázvorky bez amonia
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 571 kJ / 1 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,43 g |
Tuky | 12,56 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 323,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejen hotové zázvorky potřebují svůj čas na dozrání. Také při jejich přípravě je lepší nespěchat. Než je dáte do trouby, nechte je chvíli zdřímnout na plechu.
Použila jsem jednou i čerstvý nastrouhaný zázvor a bylo to také výborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2016 09:02
...těsto se mi hooooooodně lepilo....Hana
14. 12. 2014 21:38
...pokud chcete ať jsou zázvorky jedlé hned, bez uležení...stačí dát do krabice rozkrojené jablko(třeba na čtvrtky)...rada babiček-dělám to i s perníky a super
23. 11. 2012 19:47
romca.zlin:
23. 11. 2012 19:10
vynikající, pekla jsem před dvěma týdny a víc jak půlka už je snězená, do vánoc nevydrží
11. 12. 2011 11:41
černý vlk:tak jestli jsi měl zázvorky uschované v teple, tak to je docela jasné...
11. 12. 2011 08:17
www.cerny.vlk@centrum.czPomoci zázvorek jsem po 3 týdnech rozbil okno.Skvělé cukroví.Jako náboje do praku bez konkurence..
2. 12. 2011 15:19
petulka.pd:máš v nich kakao, nebo jsou tak moc upečené
2. 12. 2011 14:46
pekla jsem je večer a nějak mi pořád připadali nepropečený... ale asi jsem je upekla moc... příště budu chytřejší
29. 11. 2010 14:14
Gábik pěkné je máš
29. 11. 2010 14:13
k.radulko...musí se minimálně 14 dnů odležet, než změknou v receptu je to napsané
29. 11. 2010 14:03
já je mám už hotové týden a pořád jsou jak beton
29. 11. 2010 13:58
Vybrala jsem nejkrásněkší kousky a nejlepší foto....Já se tak těším až zkřehnou
22. 11. 2010 12:47
Gabik...určitě foto přidej a hezky zázvorky nechej uležet
22. 11. 2010 12:41
Tak mám upečeno, jsem fanda ZÁZVORU i když jsou zatím Zázvorky tvrdé, výtečně chutnají. ...ještě nazdobím a pošlu foto, jestli nevadí. Díky za recept +
18. 11. 2010 20:55
+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 4 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 5 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 6 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 57 minutami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 1 hodinou
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 1 hodinou
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 2 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 2 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 3 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zázvor v kuchyni: Oblíbené recepty i jeho další použití
Jak na měkké zázvorky: Zázvorky potřebují na změknutí čas, a když jim trochu pomůžeme, budou brzy měkké jako obláčky
Kdy péct zázvorky, aby do Vánoc změkly? Jak připravit toto tajemné cukroví s vůní zázvoru a čím ho nakypřit
Další recepty
Tématické fráze: zázvorky zázvorky recept nejlepší zázvorky zazvorky z cerstveho zazvoru recept na zázvorky amonium co je amónium nejlepsi recept na zazvorky zazvorky cukrovi vánoční cukroví nejlepší recepty zázvorky amonia recept zázvorky bezlepkové zázvorky vánoční cukroví zázvorky amonium recepty co je to amonium cukroví zázvorky recepty zazvorky výborné zázvorky nejlepší vánoční cukroví zázvorky
Suroviny: cukr písek, mouka hladká, vejce, mléko, zázvor mletý, kůra citronová, prášek do pečiva
Zázvorky bez amonia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQ4v
20 názorů