Kapr po židovsku
Kapr po židovsku patří k těm pokrmům, které jsou snadné na přípravu. Receptů na něj existuje spousta. Restovaného kapra dusíme na víně spolu se žampiony a křenem. Omáčku zjemníme smetanou a podáváme nejlépe s bramborovou kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po židovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Y
Moje poznámka
Kapr po židovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Y
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 8 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 8 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 9 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 10 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 10 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 11 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 11 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 12 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 12 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 12 hodinami
Tématické fráze:
kapr recept,
recepty na jídlo z kapra,
všechny recepty na kapra,
kapr recepty,
jídla z kapra,
řízek z kapra,
výborný kapr,
file po židovsku,
ryba po židovsku,
recept kapr,
rizky z kapra,
kostra kapra,
recepty z kapra,
rybí filé po židovsku,
kapr po židobsku,
kapr v kuchyni,
recepty na jidla z kapra,
výborný recept na kapra,
kapr požidovsku,
recept z kapra
Suroviny:
kapr,
smetana ke šlehání,
křen,
koření na ryby,
víno bílé,
žampióny,
cibule,
sůl,
petrželka zelená,
citron,
olej,
mouka hladká
Komentáře (17)
Vypadá to, že jídlo si zde může nazvat každý jak mu libo.
Zajímavé, či spíše překvapivé komentáře; ale vlastně ani moc překvapivé nejsou...
Kde kdo si myslí, že židovské jídlo musí být s česnekem
Podívejte se na jidiš a košer kuchyni než začnete plácat.